![]() |
مرسی نظر لطفتو نه من اینجا مهمان هستم
یه مهمان هم الان پایین سایت میبینم به خدا من دعوت نکردمااااا |
آریانا تو که خوش نیسی انگار حال و هوای پی سی هم گرفته ...
بذا اون جمله عاشقانه ای که مینا امشب تقدیم من کرد و تقدیم تو کنم تا یکم حال و هوات عوض شه : می دونی فرق تو با فندق چیه ؟ فندق یه مغز کوچولو داره , تو اونم نداری ! :p پی نوشت : منو مینا همو عاشقانه فندق صدا می کنیم همش ! :65: شوکا جون هیــــــچ معلومه کجایی ؟ پاشو دِ مهمونامون توو راهن ! ورقلمبیدی که چی بشه ؟ پاشو آب و جارو کن دختر ... {شیت شدن} حسین جان سرزده سر نزده درخدمتیم ! ما نباشیم ایی شکوفه که هس ... اون مهمونه کی بود که پشت در بود وُ اسمش زیر این صفحه ؟ ها ؟؟ زود تند سریع بیاد اعتراف کنه تا جرمش سنگین تر نشد. استتارم جرمه خو .. |
سلام ، سلام
شکوفه جون منم خوشحالم مدارکت پیدا شده می فهمم اونوقع چقدر اعصابت خرد شده مینا جونم ، آناهیتای گلم و غزل بانو عش مهربونم ممنون از ابراز لطفتون آریانا باید کدوم سایت ثبت نام کنم ؟ راستی منم سوخت می تونم جور کنم آقا مهدی واقعا حق با شماست آخرش معلوم نیست که ما را کجا می برن کلی برنامه ی سفر در حال اجرا که همزمان میخواد اجرا بشه تا ببینیم آخرش به کجا می رسیم |
مهبا جونی کجایی همش دیر به دیر میای همه رو رنگی می کنی می ری ؟ هان ؟
دلم برات تنگ شده _باوش |
غزلم منم دلم برات تنگ شده بود عشق مهربونم :):53:
چند روز ی نبودم ولی دیگه سعی میکنم زود به زود بیام {شیت شدن} |
سلام |
شمالی ها ..جنوبی ها..غربی ها ..شرقی ها... مرکزی ها
قبول شدم..علوم تحقیقات تهران غزلی بوووووووووووووووووووس......._باوش اناهیتا من اینجام........شکوفه ههههههه{جشن پتو}_چپله_چپله |
مینا...مینا... مینا:41:
تبریک میگم دختر انشالله همیشه موفق باشی:53::53::53::53: حالا کی میای تهران؟ |
منم قبول شدم نرم افزار تهران
|
|
اکنون ساعت 07:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |