بازی روزگار را نمی فهمم، من تورا دوست دارم، تو دیگرى را، دیگرى مرا، و همه ما تنهاییم
|
خدا زمین را مدور آفرید تا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی |
|
|
تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن
در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن |
|
|
|
|
|
|
|
كسی كه به امید شانس نشسته باشد، سالها قبل مرده است {پپوله} |
عشق اگر یک عشق واقعی و حقیقی باشه هیچ وقت آدمو کور نمی کنه بلکه عاشق و معشوق هر دو سعی می کنن خودشون رو با وجود هم بشناسن و به تکامل همدیگر کمک کنند. {پپوله} |
برای انسان 3 واقعه رخ میدهد:تولد/زندگی/مرگ تولد را حس نمیكند از فكر مرگ در رنج است و زندگی را فراموش میكند {پپوله} |
اگر هرروز راهت را عوض كنی، هرگز به مقصد نخواهی رسید {پپوله} |
درباره درخت، بر اساس میوهاش قضاوت كنید، نه بر اساس برگهایش {پپوله} |
اگر جلوی اشتباهات خود را نگیرید، آنها جلوی شما را خواهند گرفت {پپوله} |
وقتی شخصی گمان كرد كه دیگر احتیاجی به پیشرفت ندارد، باید تابوت خود را آماده كند {پپوله} |
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم (دكتر علی شریعتی)
|
وقتی كبوتری شروع به معاشرت با كلاغ ها می كند پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه میشود ( دكتر علی شریعتی)
|
به آرزوهاي خويش ايمان بياوريد و آنگونه نسبت به آنها بانديشيد که گويي بزودي رخ مي دهند / ارد بزرگ
|
خداوند مي فرمايند :
هرگاه بنده اي مرا مي خواند آن چنان به سخنان او گوش مي دهم كه انگار بنده و آفريده ای جز او ندارم اما شگفتا بنده ام همه را طوري مي خواند كه انگار همه خداي اويند جز من |
اشک های دیگران را مبدل به نگاه های پر از شادی کردن از بزرگترین خوشبختی هاست . . .
|
تمام چیزی که باید از زندگی آموخت ، تنها یکی کلمه است
((میگذرد)) |
همه رویاهای ما میتواند محقق شوند ، اگر ما شجاعت دنبال کردن آن ها را داشته باشیم
|
آنچه مي خوريد باعث زخم معده نميشود ، بلکه آنچه شما را مي خورد موجب پيدايش اين زخم مي شود . فونتاکو
|
همیشه سخت ترین سیلی را از کسی میخوری که روزی بهترین نوازشگرت بود
|
بهترین درودهایم نثار انانی باد که کاستی هایم را میدانند و باز هم دوستم دارند . . .
|
برای دیدن نور ، به خورشید نگاه کن برای دیدن عشق ، به ماه برای دیدن زیبایی ، به طبیعت برای دیدن امید ، به آینده |
آنگاه که هنر خوار می گردد جادو ارجمند می شود " . فردوسی خردمند
|
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر
ولي از اين دو دردناک تر اين است که نداني بايد صبر کني يا فراموش |
یادمان باشد کاری نکنیم که به قانون زمین بربخورد.
نقل قول:
|
تو زندگي مثل زودپز باش؛ هر وقت جوش آوردي در کمال آرامش سوت بزن |
مي خواستم زندگي کنم ، راهم را بستند ستايش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گريستم گفتند بهانه است خنديدم ، گفتند ديوانه است دنيا را نگه داريد مي خواهم پياده شوم |
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم....
|
به نظر من چشم آئينه احساس - اگه دلت ابري باشه چشمها هم بارانيست ... اگه دلت عاشق باشه چشمها روشن و نوراني ... و اگه احساس غرور و سر بلندي بکني حتم دارم چشماني نافذ پر مهر و شادماني ....... اميدوارم هميشه دلتون عاشق و نگاهتون آسموني باشه .... .. .. ساقي :53:{پپوله}:53::) |
نقل قول:
|
شما کوتاه فرضش کن
|
{پپوله}عشق رازي است مقدس براي کساني که عاشقند عشق براي هميشه بي کلام ميماند
اما براي کساني که عشق نمي ورزند ، عشق شوخي بي رحمانه اي بيش نيست{پپوله} |
اکنون ساعت 01:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |