آنا دایی ممد قرررررررررررررررربونت!
عیدت مبارک1 ایشالا امسال یهو دکترابگیری همزمان ازدواجم بکنی که خدا یه پسسمر خوشل تپل مپل هم بهت بده! (البته ایشالا با موهای روشن و چشمای رنگی!) *********************************** همه دوستای گلی که اینجا بودین و اونایی که نبودین، عیدتون مبارک! حسین و مهدی پیش هم بودین؟ اداره این؟ بابا ایول! *********************************** خاله های گلم، پسردایی مهدی عزیز که هیششششکی از دستش ناراحت نشده هرگز، خیلی هم دوسش داریم، بقیه پسردایی های شیطونم، پسرای گل خاله هام، ناظرهای مهربون، مدیرا، ادمین، ایشالا بهترین سال زندگیتون باشه ******************* دوستون دارم بیشتر و واقعی تر از اینکه خودتون از خوندن حرفام احساس کنین بازم عیدتون مبارک:53: |
حافظ گشوده ام و چه زیباست فال تو |
سلام بر دوستان گلم
نوروز باستانی این عید آریایی رابرهمه ی ایرانیان جهان تبریک عرض نموده وسالی سراسر شادمانی و مسرت را برایشان آرزو مندم {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} :53:هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز:53: |
نرم نرمک می رسد اینک بهار بوي باران، بوي سبزه، بوي خاک شاخههاي شسته، باران خورده پاک آسمان آبي و ابر سپيد برگهاي سبز بيد عطر نرگس، رقص باد نغمه شوق پرستوهاي شاد خلوت گرم کبوترهاي مست نرم نرمک ميرسد اينک بهار خوش به حال روزگار ... خوش به حال چشمه ها و دشتها خوش به حال دانه ها و سبزه ها خوش به حال غنچه هاي نيمه باز خوش به حال دختر ميخک که ميخندد به ناز خوش به حال جام لبريز ازشراب خوش به حال آفتاب ؛ نرم نرمک ميرسد اينک بهار خوش به حال روزگار ... خوش به حال روزگار ... http://www.up.vatandownload.com/imag...aszieeybwl.png دنيا را برايتان شاد شاد و شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندم کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) MAHDI |
آنا نه به دیروز که هیشکی نبود نه به امروز!
مهمون ندارین؟ مهمونی نیستین؟ ماکه در حال حاضر نه مهمون داریم نه مهمونی ایم! الآنم حالمو گرفتن در حدی که باز داره اشکم درمیاد! یا من راحت اشکم درمیاد، یا من همه چیو جدی می گیرم، یا واقعا باید همینطور باشه! خلاصه یه چیز خیلی ساده می خواستم که نشد که نمی دونم چلااااا؟!_:2: خودم هم خودمو دوس ندالم! شما رو هم دوس ندالم! |
نقل قول:
مهدی پسر خاله هم ازش خبری نیس ، پارسال دوست امسال برو بابا :d |
الف ب از استاد ایرج
میخوام براتون یه ترانه بخونم دلتون وا شه
ترانه الف ب از استاد ایرج الف میگم ابروت کمونه ای کمون ابروی من ب میگم بالات بلنده ای گل خوشبوی من ت تو را میخوام عزیزم تا برام تاتی کنی ث ثواب گر نگاتو با نگام قاطی کنی جیم جوابم را ندادی چ چرا ح حامی خواتم خودم میخوام تو را دال دلم پیش دلت باشد گرو ذال ذلیلت گشتم از پیشم نرو دال و ذال و ر روسری قشنگ داری ز و ز و ز ز حال من خبر داری سین میخوام بگم سمن بری سمن بری شین میخوام بگم شیرین لبی و شکری صاد و ضاد و طین و ظین و عین و غین و ف و قاف و کاف و گاف و لام و میم لم بده برام رو صندلی رو صندلی نون نیگات کنم چرا که خیلی خوشگلی ی یواش بیا بخون برام الف ب رو دیدی که برات الف رو خوندم تا ی رو کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) MAHDI ساعت 19:36 روز اول فروردین 1390 |
با وجود حسین من یه تیر و دو نشون زدم فکر کنم!
دوسته ها! اما با وجودش نیازی به دشمن نیست! گفتی دپ یاد جانی دپ افتادم!;):53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:: 53::53::53::53: تعداد گل ها کم بود! اما امیدوارم منظورمو رسونده باشم!:d ادمین مگه نه؟ |
نقل قول:
بعدشم من اون طرف مرزم پس دشمن حساب میشم {داش مشتی} |
تو ممدشونی؟
|
اکنون ساعت 05:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |