نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
هی پشت سرهم پست کوتاه میدی! بگی کم آوردم من سعی می کنم ضایعت نکنم!:24::p الآنم میرم قهر تا نیم ساعت دیگه! **************************** آقا مهدی بنفشابی آفرین!:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: ************************** واااااااااااااااای نگاه: عید دیدنی شروع شد! می تونین کزت صدام کنین:کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (1 عضو و 6 مهمان) Saba_Baran90 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (1 عضو و 6 مهمان) حسین
شش تا مهمان داریم بفرمایین داخل بیرون در بده ، مثلا عید هست ، وایسادن پشت در که بنویسن |
نقل قول:
خروج بزن ، امشب مهمون تو با هم بریم بیرون شام بخوریم. زود باش{قیژه} |
مهدی این صبحانه ای که تو خوردی ناهار که خوبه من بودم تا فردا غذا نمیخوردم ، بن رستوران هر چی داری با خودت بیار چشم در خدمتم کارت استخر من هم مفقود شده خودت بیار :21:
|
نقل قول:
باشه بریم ، امشب مهمون من ، فقط زود من دیگه حال ندارم:41: زود بریم که مهمونا همینطور زیادتر میشن!!!!! کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (1 عضو و 7 مهمان) MAHDI |
من نسیم؟{قاط}:mad:
ایهام داره این حرف! به ضرر خودت حرفیدی!;) کی گفته من آشتی کردم؟ آقا مهدی باشین کجا حالا؟ اما قبول دارم حسین خسیسه! یه بار تاحالا منو یه جای درست و حسابی مهمون نکرد!(الآن نسیمم!:p) برین خوش بگذره! حتما مهمون حسین ها! اما شما هم یه دهن براش بخون!;) لُپا!:) |
کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (2 عضو و 5 مهمان) حسین,
این مهدی بنفشه میگه روده کوچیکش داره بزرگرو میخوره بعد نگاه کنید کجا شکارش کردم ..! نسیم حالا چرا عصبانی میشی اسم خوبیه که هم پسر داریم از این اسم هم دختر برا همین جواد اشتباه گرفته بود نوشته بود آقای .......:21: |
حسین ازین به بعد اسمی که اینجا صدات میزنیم توی فروم صدات میکنیم
دُکی جون من دیگه دارم می میرم:p حداقل پیشاپیش شیرینی مدرک دکتراتو امشب بده;) |
اکنون ساعت 02:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |