حسین تو خوبی؟
اون موقع که آقا جواد فکر کرد من آقام، صبا بودم! الآنم یا به نام خدا صدام کنین، یا سوسانو یا همون جودی ابوت! *************************** نقل قول:
بالا رو نگاه کن! دو عضو! اما فقط اسم خودشو نوشته!احتمالا فکر کرده کسی حواسش نیست! حتی مطمئن بوده که با وجود اون کاما بعد از اسمش آدم بیشتر مشکوک میشه که حسین تنها اینجا نبوده! (به نام خدا هستم! دخترخاله پسردایی داماد باجناق خواهرزاده ناتنی شرلوک هلمز!:d) |
نقل قول:
جاتون خالی امشب مهمونش بودم مهمونا هم که خدا رو شکر رفتن کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) MAHDI, shokofe ساعت 23:12 روز سه شنبه اولین روز سال 1391 |
سلام سلام سلام |
نقل قول:
ایشاله سال خوب و پربرکتی رو کنار خونوادتون داشته باشین{پپوله} |
آقا مهدی نوش جون
خوش بگذره دفعه های دیگه هم مجبورش کن حساب کنه اما نذار خودش بخوره شما بخور براش تعریف کن! ************************************ خاله شکوفه جون عیدت مبارک خوش بگذره شدید آره واقعا دلمون برای پسردایی تنگ شده اینقدر که برا همه خوب بوده ایشالا ایشون هم شاد و سلامت باشه |
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) ترنم, Judy, Saba_Baran90, shokofe
سلام سلام عیدتون مبارک:53: شکوفه جون خوش بگذره و لذت این 13 روزو ببرین{پپوله} |
سلام سلام سلام سلام سلام :53::53:
انشاالله که هر جا هستین روزهای خوبی داشته باشین کنار خانوادهاتون :41::41::41::41::41::41::41::41::41: http://nikfun.com/wp-content/uploads/2011/03/95072.jpg |
سلام به همه دوستای خوبم
عیدتون مبارک و با آرزوی بهترینها |
اندر دل من مها ، دل افروز تویی یاران هستند لیک دلسوز تویی شادند جهانیان به نوروز و به عید عید من و نوروز من امروز تویی دوستان عزیزم عیدتون مبارک به ستاره ها خواهم سپرد تا آن زمان که سحر می دمد بر جاده های شب بتابند تا مسیر آرزو های اعضای پی سی سیتی بی نور نماند دوستتون دارم ******************************* اینقدر دلم گرفته هیچ کس نیومده خونمون ما هم که جایی نمی ریم نمیدونستم که شماها هستین بیام پیشتون صبا جونم ، ترنم عزیزم و سارای عزیز آقا مهدی بنفشایی ، حسین و آقا محمد خوشحالم که هستین شکوفه جون سفرت به خیر و شادی باشه جای بقیه هم خالیه ایشالا به همه خوش بگذره |
مهبای گلم هستیم
بقیه رو نمی دونم اما من هر روز اینجا سر می زنم دل گرفته که رفیق روز و شب ماست این وسط بعضی وقتا ماسکمون به صورتمون میشینه! ************************************** نمی دونی چقدر دلم می خواست یه لحظه تنها می شدم قطره قطره تنهاییمو گریه می کردم دائما اشک تو چشممه وقتی تواتاقم یهو کسی میاد تو .... بازی شروع میشه! ********************************************* قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض یک طرف خاطره ها، یک طرف فاصله ها در همه آوازها، حرف آخر زیباست آخرین حرف تو چیست؟ تا به آن تکیه کنم حرف من دیدن پرواز تو در فرداهاست! ************************ باغبانی پیرم که به غیر از گل ها از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است آدم خوب کم است عده ای بیخبرند عده ای کور و کرند و گروهی پکرند دلم از اینهمه بد میگیرد!.... |
اکنون ساعت 05:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |