پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

bigbang 03-21-2012 11:02 PM

سلام به همه دوستان عزیز سال نو رو بعد از تحویل سال بهتون تبریک میگم
سال 91 در دومین روزش بخ سر میبریم چه خوب !
خدمت شما عرض شود که الان احساسات خوب داره واقعاً قلیان میکنه چقدر همه خوشحالن واقعاً و دید و بازدید و این حرفا ! ولی نه شوخی کردم من خودم زیاد دوست دارم سریع ، سریع خونه دیگران برم دوست دارم یکم بشینم خبر همدیگه رو بگیریم خلاصه نمیشه چون پدر ،مادرم به دید و بازدید به چشم وظیفه نگاه میکنن سعی نمیکنن ازش لذت ببرن ! به خاطر همین واسه فامیلای درجه 1 همراهشون بودم و بعد از اون دیگه الان همراهشون نرفتم بیرون الانم هنوز بیرون هستن فکر کنم خونه خواهر زاده بابام هستن ، نرفتم هر چی میخواد بشه بشه چی بابا سریع سریع باید بشینی هی بری اینور اونور آدم دیوانه میشه چه خبره مگه ؟ خلاصه من نرفتم دیگه حالا ملت انگار منتطر من باشن !:d بگذریم واسه عید نقشه کشیدم یه مقدار این هیکیه رو بگردونیم به فرم طبیعیش و این که بریم تو خط درس ببنیم چی میشه . چرا من اینقدر از خودم حرف میزنم ؟ (خودشیفتگی رو میبینی !:d)
------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:

نمی دونی چقدر دلم می خواست یه لحظه تنها می شدم قطره قطره تنهاییمو گریه می کردم
دائما اشک تو چشممه
وقتی تواتاقم یهو کسی میاد تو ....
بازی شروع میشه!
ای بابا باز دوباره نارحتید که صبا خانوم بابا سال نو شده بزار کنار غم و غصه رو ! خواهر من هر وقت ناراحت میشد منو اذیت میکرد گریم که در میومد خوشحال میشد غم و غصه ش یادش میرفت خوشحال میشد ! :d حالا شما میتونید از متدهای مشابه استفاده کنید!
-----------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:

اینقدر دلم گرفته هیچ کس نیومده خونمون

ما هم که جایی نمی ریم نمیدونستم که شماها هستین بیام پیشتون

صبا جونم ، ترنم عزیزم و سارای عزیز

آقا مهدی بنفشایی ، حسین و آقا محمد

خوشحالم که هستین

شکوفه جون سفرت به خیر و شادی باشه

جای بقیه هم خالیه ایشالا به همه خوش بگذره

مهبا خانوم ناراحت نباشید انشاءالله عیدهای بعدی خدا عمر زیاد بهتون بده و کلی عید خوب و شاد رو تجربه کنید مهم این هست که آدم دلش راضی باشه

-------------------------------------------------------------------------------------------
شکوفه خانوم سفر به خیر و خوشی سوغات بچه های پیسی یادتون نره :d

Saba_Baran90 03-22-2012 10:43 AM

دایی ممد سلاااااااااااام
چقدر پستت خوشگل شده!
جای این خاله های ما خالی بیان ببینن!
آفرین!:41::41::41::41::41::41:
آنا دایی ممد حالم گرفته بود اساسی!
بعدشم شما چه خواهربرادر باحالی هستین!
ایشالا کنار هم شاد باشین!:63::63:
این دل گرفته شده بک گراند شخصیتی و نتیجه 21 سال عمره!
نمیشه یهو کنارش گذاشت!
اما بازم ممنون که جوابیدی!
امروز خدا بخواد قراره برم مهمونی دیگه!
ایشالا به همه خوش بگذره ماهم سائل جمع!
آنا دوست شیطونت (حسین رو میگم!) از دست من ناراحت شده و از قرار معلوم فروم نمیاد!
من از بچگی هم همینطوری هرجا حس می کردم خرابکاری کردم، قبل از اینکه گندش دربیاد خودم می رفتم میگفتم چکار کردم، کتکشم می خوردم، اما حداقل دیگه حرفمو باور می کردن!
الآنم خواستم گفته باشم!
دیگه خودتون می دونین!:d

saraa65 03-22-2012 11:15 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 256409)
سلام به همه دوستان عزیز سال نو رو بعد از تحویل سال بهتون تبریک میگم
سال 91 در دومین روزش بخ سر میبریم چه خوب !
خدمت شما عرض شود که الان احساسات خوب داره واقعاً قلیان میکنه چقدر همه خوشحالن واقعاً و دید و بازدید و این حرفا ! ولی نه شوخی کردم من خودم زیاد دوست دارم سریع ، سریع خونه دیگران برم دوست دارم یکم بشینم خبر همدیگه رو بگیریم خلاصه نمیشه چون پدر ،مادرم به دید و بازدید به چشم وظیفه نگاه میکنن سعی نمیکنن ازش لذت ببرن ! به خاطر همین واسه فامیلای درجه 1 همراهشون بودم و بعد از اون دیگه الان همراهشون نرفتم بیرون الانم هنوز بیرون هستن فکر کنم خونه خواهر زاده بابام هستن ، نرفتم هر چی میخواد بشه بشه چی بابا سریع سریع باید بشینی هی بری اینور اونور آدم دیوانه میشه چه خبره مگه ؟ خلاصه من نرفتم دیگه حالا ملت انگار منتطر من باشن !:d بگذریم واسه عید نقشه کشیدم یه مقدار این هیکیه رو بگردونیم به فرم طبیعیش و این که بریم تو خط درس ببنیم چی میشه . چرا من اینقدر از خودم حرف میزنم ؟ (خودشیفتگی رو میبینی !:d

واقعا راست میگینا .. خانواده منم اینطوری ان .دیدو بازدید تو عیدو مثل یه وظیفه میدونن و اینطوری زیاد نمیشه از مهمونی رفتن لذت برد .خوبه حالا شما زورتون بهشون میرسه و میتونید بعضی جاها رو نرید . ما که اکثر جاها که میریم باید همگی مون باشیم .غایبی نداریم:)
اسم درسو اوردین ...وای وای وای .منم باید دیگه برم سر درس و کتابا .یه ماه دیگه کنکور دارم .ولی مگه میشه هرروز یه بهانه ای میارم .ولی نه دیگه باید منم برم سراغ درسا . ممنون از یاداوریتون_:2:

MAHDI 03-22-2012 11:17 AM

درود بر دوستان عزیزم
سال نو مبارک:53:
ایشاله همیشه همتون رو شاد و تندرست و پیروز ببینم

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان)
MAHDI, ‏saraa65

ساعت12:17 ظهر سومین روز سال 1391

SOHRAB_HAZHII 03-22-2012 11:35 AM

با سلام خدمت همه دوستان گلم حال همتون که خوبه ایشالو

سال نو بر همتون مبارک انشاالله که در کنار خانوادتون سالی سراسر

شادمانی داشته باشید

دوستان عزیزنسبت به تنقلات عید نوروز هیچگونه تعارف وپرهیزی نکنید

من که هر جا رفتم گذاشتن جلوم بشقابو خالی میکنم بابا 10روز که 10سال نمیشه

یه تبریک ویژه هم به پرسپولیسی های گل میگم بابت برد 6تایی شون برابر الشباب

مبارک هواداران قرمز در کل جهان

الشباب غصه نخور استقلالم شش تاییه

اهورا 03-22-2012 12:19 PM

تبریک سال نو

سلام دوستان خوبم و گلهای زیبای بهشتی ، حالتون چطوره ، سال نوی شما مبارک :53:

میبخشید که سال نو رو اینقدر دیر تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید ،

سالی پر از برکت ، توام با شادی و سلامتی روز افزون ، همیشه شاداب و خوشحال

باشید ، بیاییم در این سال جدید بیشتر از قبل ، همدیگه رو دوست داشته

باشیم ،:53: و مهر و عطوفت رو نسبت به هم بیشتر کنیم ..... ایشالا...:53::53::53::cool:http://www.messengerfreak.com/emotic...engerfreak.gif

[IMG]http://www.***********************/n/newyear/proost11.gif[/IMG]

[IMG]http://www.***********************/n/newyear/a1.gif[/IMG]

مهدی 03-22-2012 10:05 PM

سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک :53::53::53::53:
پستهاتون رو خوندم
نمیتونم پشت کام بشینیم دلم میخواد یک روز کامل بخوابم
ایشالله عد از تعطیلات جبران میکن کم حرف ها رو :d
توصیه های ایمنی را در مسافرت ها گوش کنید ;)

ترنم 03-23-2012 12:40 AM

نور ... صدا ... دوربین ... حرکت

امیدوارم در سکانس ۹۱

... شادی زندگیت پر از پلانهای تکراری و غمهات تک برداشت باش...

نوروز تان پیروز ¸¸نوروز تان پیروز¸.•*¨*•LƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♪♥ღ¸¸¸.•*¨* •♪♥نوروز تان پیروزღ❤¸❤✿(¯`•.¸❤¸❤ .•´¯نوروز تان پیروز)✿❤¸❤✿(¯`•.نوروز تان پیروز¸ ❤¸❤¸♥ღ¸¸¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*•♪ ♥ღ¸¸Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¸.•*¨* ♪

Ali.p80 03-24-2012 03:48 PM

سلام بر همه ی دوستان

عیدتون مبارک:53::53::53:سال خوبی رو براتون آرزو می کنم...

ترنم 03-25-2012 01:14 AM

عاقبت خودنمایی ( تصویر متحرک )

عاقبت خودنمایی ( تصویر متحرک )
لطفا تا لود کامل تصویر کمی صبر نمایید

اکنون ساعت 05:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.