سلام به همه دوستان عزیز سال نو رو بعد از تحویل سال بهتون تبریک میگم
سال 91 در دومین روزش بخ سر میبریم چه خوب ! خدمت شما عرض شود که الان احساسات خوب داره واقعاً قلیان میکنه چقدر همه خوشحالن واقعاً و دید و بازدید و این حرفا ! ولی نه شوخی کردم من خودم زیاد دوست دارم سریع ، سریع خونه دیگران برم دوست دارم یکم بشینم خبر همدیگه رو بگیریم خلاصه نمیشه چون پدر ،مادرم به دید و بازدید به چشم وظیفه نگاه میکنن سعی نمیکنن ازش لذت ببرن ! به خاطر همین واسه فامیلای درجه 1 همراهشون بودم و بعد از اون دیگه الان همراهشون نرفتم بیرون الانم هنوز بیرون هستن فکر کنم خونه خواهر زاده بابام هستن ، نرفتم هر چی میخواد بشه بشه چی بابا سریع سریع باید بشینی هی بری اینور اونور آدم دیوانه میشه چه خبره مگه ؟ خلاصه من نرفتم دیگه حالا ملت انگار منتطر من باشن !:d بگذریم واسه عید نقشه کشیدم یه مقدار این هیکیه رو بگردونیم به فرم طبیعیش و این که بریم تو خط درس ببنیم چی میشه . چرا من اینقدر از خودم حرف میزنم ؟ (خودشیفتگی رو میبینی !:d) ------------------------------------------------------------------------------------------------ نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول:
مهبا خانوم ناراحت نباشید انشاءالله عیدهای بعدی خدا عمر زیاد بهتون بده و کلی عید خوب و شاد رو تجربه کنید مهم این هست که آدم دلش راضی باشه ------------------------------------------------------------------------------------------- شکوفه خانوم سفر به خیر و خوشی سوغات بچه های پیسی یادتون نره :d |
دایی ممد سلاااااااااااام |
نقل قول:
اسم درسو اوردین ...وای وای وای .منم باید دیگه برم سر درس و کتابا .یه ماه دیگه کنکور دارم .ولی مگه میشه هرروز یه بهانه ای میارم .ولی نه دیگه باید منم برم سراغ درسا . ممنون از یاداوریتون_:2: |
|
با سلام خدمت همه دوستان گلم حال همتون که خوبه ایشالو
سال نو بر همتون مبارک انشاالله که در کنار خانوادتون سالی سراسر شادمانی داشته باشید دوستان عزیزنسبت به تنقلات عید نوروز هیچگونه تعارف وپرهیزی نکنید من که هر جا رفتم گذاشتن جلوم بشقابو خالی میکنم بابا 10روز که 10سال نمیشه یه تبریک ویژه هم به پرسپولیسی های گل میگم بابت برد 6تایی شون برابر الشباب مبارک هواداران قرمز در کل جهان الشباب غصه نخور استقلالم شش تاییه |
تبریک سال نو
سلام دوستان خوبم و گلهای زیبای بهشتی ، حالتون چطوره ، سال نوی شما مبارک :53: میبخشید که سال نو رو اینقدر دیر تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید ، سالی پر از برکت ، توام با شادی و سلامتی روز افزون ، همیشه شاداب و خوشحال باشید ، بیاییم در این سال جدید بیشتر از قبل ، همدیگه رو دوست داشته باشیم ،:53: و مهر و عطوفت رو نسبت به هم بیشتر کنیم ..... ایشالا...:53::53::53::cool:http://www.messengerfreak.com/emotic...engerfreak.gif [IMG]http://www.***********************/n/newyear/proost11.gif[/IMG] [IMG]http://www.***********************/n/newyear/a1.gif[/IMG] |
سلام به همه دوستان عزیز |
نور ... صدا ... دوربین ... حرکت
امیدوارم در سکانس ۹۱ ... شادی زندگیت پر از پلانهای تکراری و غمهات تک برداشت باش... نوروز تان پیروز ¸¸نوروز تان پیروز¸.•*¨*•LƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♪♥ღ¸¸¸.•*¨* •♪♥نوروز تان پیروزღ❤¸❤✿(¯`•.¸❤¸❤ .•´¯نوروز تان پیروز)✿❤¸❤✿(¯`•.نوروز تان پیروز¸ ❤¸❤¸♥ღ¸¸¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*•♪ ♥ღ¸¸Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¸.•*¨* ♪ |
سلام بر همه ی دوستان
عیدتون مبارک:53::53::53:سال خوبی رو براتون آرزو می کنم... |
عاقبت خودنمایی ( تصویر متحرک )
عاقبت خودنمایی ( تصویر متحرک )
لطفا تا لود کامل تصویر کمی صبر نمایید |
اکنون ساعت 05:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |