اجازه؟؟؟؟
حاضر! |
من غایب همیشه حاضرم :) |
کی گفته دخترا پارک کردن بلد نیستن؟!
اندکی تحمل فرمایید تا تصویر به طور کامل بارگذاری شود.
|
be man naresidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
سلام بر همگی :53:سال نو شما هم مبارک آقا مهدی ایشالا بهتون خوش بگذره جای خالیت بد احساس میشه دادا _:2: توصیه ها رو نگفتین که ما گوش کنیم :d |
نوروز مبارک
سلام و وقت زیبای بهاری همه ی دوستان بخیر باشه انشاالله |
سلامی به گرمی مجلس عروسی ! امسال دیگه نفسمون برید ! 8 تا عروسی پشت سرهم همه هم تو عید هست ! دختر داییم ، پسرعمه ام ، فامیل نزدیک ، دوست بابام و.................. البته بعضی مجلس هست بعضی ها عروسی و این داستانا امشب ساعت 1 اومدیم خونه البته فقط شام خوردم اومدم ، این مردها اصلاً برا چی باید برن عروسی من نمیدونم الکی اونجا بشینن همدیگه رو نگاه کنن شام بخورن برگردن خونشون ! خلاصه ما خیلی سرمون شلوغه نبودیم پیشاپیش عذر میخوایم (غیبت موجه ) ------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام بر خاله ترنم . میخواستم بگم آن بانوی لپ تاپ دار جای مهدی جون رو خالی کنم ولی گفتم نه از الان باب میشه مهدی میاد از دستم عصبانی میشه ! خلاصه بسی مشعوف شدیم رفتید تو کار گرافیک عکس متحرکا چه میکنه :41: من از اون افتادن از پله خیلی خوشم اومد :d شادی و خوشحالی و پول و مال و مکنت و رزق وسیع و فارغ التحصیلی هر چه زودتر انشاءالله ( برا من هم دعا کنید برم ارشد تو رو خدا ! :77:) -------------------------------------------------------------------------------------- سلام بر مهرگان خانوم و صبا خانوم آقا من میگم بیایم هممون بگیم چقدر عیدی جمع کردیم غیر از پول پدر مادر ! بعد هر کی بیشتر شد تنبیهش کنیم ! ما هم حاضضضضضضرررررر آه ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- سلام افسانه خانوم انشاءالله همیشه سفر، همیشه خیر و خوشی بچه ها همینن اگر اینجوری نباشن شیطونی نکنن آدم باید بترسه خدا حفظشون کنه |
سلام...:)
لحظه های بهاریتان پرخنده باد،یادتون باشه زیاد آجیل و شیرینی نخورید...:24: |
|
نه هنوز مهبا خانوم :d ولی به زودی انشاءالله من هم دایی میشم در مورد عروسی واقعاً نمیدونستم اینو یعنی واقعاً هستن خانومهایی که عروسی دوست ندارن ؟:eek: -------------------------------------------------------- من برم به زودی برمیگردم ! یه کار مهمی پیش اومده |
اکنون ساعت 08:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |