سلام به همه دوستان
امیدوارم تا اینجایه تعطیلات حسابی به همه خوش گدشته باشه به به چطور دایی محمد سال 91 امیدوارم همین امسال ارشد قبول شی البته شیرینی دوستان فراموش نشه:21: به به مهبای گل خواهر زاده ی نازنین چطوره صبا و برادرم اقا مهدی:pغیبتاش خیلی طولانی شده ها خواهرایه گلم رزیتا و شکوفه مشغول مهمون دارن غیبتشون موجه یه چیز یادم رفت بگم دایی محمد من اصلا عروسی خوشم نمیاد تا اونجایم که بتونم نمیرم همین چهار روز پیش معروسی بود نرفتم فک کنم همون ارزوی خوشبختی که دارم براشون کافی باشه;) |
سلام سلام سلام بر همه همه دوستان گلم:53: |
اول از همه ممنون مهبای گلم |
نقل قول:
|
سلامم |
سلام دوستای گلم حالتون چطوره تعطیلات خوش میزگره
ارادت دارم خدمت همه ی دوستان گلم |
شادی هایت را بر صورت من بریز فروردین من !
و اضافه هایش را پست کن برای کسی که بهاری ندارد . ... شادا بهار که دست مرا گرفته نمی دانم به کجا می برد شادا من که دست بهار را گرفته به خانه ی خود می برم . از کتاب رسم کردن دست های تو - شمس لنگرودی |
سلام
مینای عزیزسال نو شما هم مبارک انشاالله که سال چربرکتی داشته باشی مهبای عزیزامیدوارم اونچه که خیر و صلاحته پیش بیاد واین ترم اخری موفق باشی جای همه دوستان خوب قهوه خونه ای خالیه امیدوارم به همشون خوش بگذره:) |
سلام دوستان:53:
ایام به کامتان باد...سیزده بدر خوش بگذره;) |
سلام به همه دوستان |
اکنون ساعت 07:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |