به نام خدا
عرض سلام وخسته نباشید ...:d مدیریتی سلام کردم:d ممنونم از لطف دوستان به همه مترقیام تبریک میگم 13 بدر خوبی داشته باشین انشاالله ______________________ پیوست:d همنطور که میبینین اینجا حوزه استحفاضیه منه:d وای به حال هرکی که اینجا دیگه غیبت کنه هرروز باید حداقل 2 ساعت در تالارهای ازاد پرسه زده وورود خروج خود را در دفتری که تهیه میکنم ثبت وضبط نمایید بقیه مواردم بعدا میام سر فرصت ابلاغ میکنم:d ----------------------------------------- امیدوارم 13 خوبی داشته باشید |
اوه ترنم من که همیشه میام خیلی ترسیدم;)
خوب براتون از 13بدر بگم من تا بتونم بیرون نمیرم امروز حتی تا دم در هم نرفتم تا بدرش کنم این سیزده و :p البته امروز گفتم مامانم و بابام هم اومدن خونمون جاتون خالی{شیت شدن} ولی بسه دیگه تعطیلات خسته شدیم برگردیم به زندگی عادیمون |
سلام . ایشالا که همگی سیزده به در خوبی رو گذرونده باشید .
ما که امروز با مادربزرگم یه کوچولو رفتیم بیرون و بعد اومدیم خونه. بیرون که خییییلی شلوغ بودد. ترافیک که دیگه نگو .. شکوفه جان باهات موافقم ، از تعطیلات خسته شدیم بهتره دیگه برگردیم سراغ زندگی عادیمون:) |
سلااااااااااااام
صبح بهاریتون بخیر کجایین شماها؟ کی با هم حرف میزنید؟ من که هر موقع میام کسی نمیاد حرف بزنه؟_:2: |
_:2:_:2:_:2:_:2:
:33::33::33::33: |
سلام بببببببههههه همممه دوستان گلم:53:
انشاالله که سیزده خوش گذشته باشه {شیت شدن} نقل قول:
نقل قول:
|
سلام
سلام ، گلهای زیبای بهشتی :53: کوروش ، مینا ، رزیتا ، شکوفه ، مهبا ؛ ترنم ، افسانه ، فرگل ، محمد ، بیگ بنگ ، مهدی نارنجی ، مهدی ، صبا رژینا ؛غزل ، هاژی سهراب ، حسین ، اریانا ، سارا ، فرشته ، پریسا ، گلبرگ ، مهرگان ، میترا ، علی و بقیه دوستانی که اسمشون از قلم افتاده ، حالتون چطوره ، بازم سال نوی شما مبارک ، امیدوارم سیزده بدر رو هم خوش گذرونده باشید ، سال خوبی داشته باشید :53::53::53::cool: فهیمه خانم خیلی خوش اومدید ، سال نوی شما هم مبارک :53: |
سلام
بازم کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس ای بابا من سر کارم هی میام سر میزنم نیستین چرا؟ بابا دلم گرفت اینجااااااااا_:2: میام دوکلمه حرف بزنم خستگیم بره بدتر حالم گرفته میشه |
سلام
سلام ، یه گل دیگه به جمع گلهای زیبای بهشتی اضافه شد فهیمه خانم ، هر جی تو دلته بریز بیرون ، اینجا همه با هم صمیمین ، سرا پا گوشیم:cool: |
سلام به همه دوستان عزیز |
اکنون ساعت 05:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |