سلام شب بخیر خوبین؟ خسته نباشین:53:
|
سلام به همه دوستان خوبم هم دوستان جدید وقدیمی
میدونم که خستگی این چند روز مخصوصا سیزده رو احساس میکنید
|
بالاخره یکی اومد
سلام داداش خسته نباشین امیدوارم سال خوبی داشته باشین خسگی سیزده که چی بگیم والله خستگی کار من که از 5 رفتم سر کار |
نقل قول:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: سخته ;););) |
اره خب سخته ولی ادم خسته میشه
من کهو اقعا خسته شدم از اینهمه کار شب بخیر بای |
سلام
دیگه تعطیلات تموم شد انشاالله پر انرژی سال جدید کاریو شروع کنید مهربون جون شب خوش خسته نباشی اقا مهدی خیلی زحمت کشیده برق محترم:21: |
سلام به همه دوستان امشب مثل هر شب شوری در سر دارم امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم، راضی باشد با ستارگان امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم از شادی پر گیرم که رسم به فلک سرود هستی خوانم در بر حور و ملک در آسمانها غوغاها فکنم سبو بریزم ساغر شکنم امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم با ماه و پروین سخن می گویم، وز روی مه خود اثری جویم جان یابم زین شبها، می کاهم از غمها ماه و زهره را به طرب آرم،از خود بی خبرم ز شعف دارم نغمه ای بر لب ها، نغمه ای بر لب ها امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم، رازی باشد با ستارگانم امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم ------------------------------------------------------------------------------ خلاصه معلوم نبود اگر خدا این شبو خلق نمیکرد من باید چی کار میکردم ! میبینم که مهدی جان هم آمد و قسمت نشد نقل قول بزنه اشکال نداره اگر یک دفعه دیگه این برقتون قطع شد شماره برق منطقه ای رو بده با بچه ها بریم با وانت کمکشون دکل درست میکنن گناه دارن بنده خداها :d آخ که من چقدر بدم میاد از این قطع شدن یکدفعه ای برق ترنم خانوم باید شما رو از این به بعد خانوم مدیر صدا کنیم دیگه ؟ مدیر خوب جایی شدین تبریک میگم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- و مهربان خانوم سلام امیدوارم حضورتون در فروم مستمر باشه و همیشه اینجا بیاید اینجا گاهی اوقات خلوت میشه ولی چراغش هیچوقت خاموش نمیشه در مورد ناراحتی شما زندگیه دیگه بالا و پایین داره یه روزی این سختی ها به پایان میرسه انشاءالله توکلتون به خدا باشه ناراحتی رو بریزید دور ، خدا بزرگه درست میشه همه چیز خسته نباشید و موفق باشید |
:)
سلام دایی محمد نه بابا این چه حرفیه خانوم مدیر من ترنم صدا بزنین خیلی خوشحال میشم:) |
|
سلام بر همگی :53: |
اکنون ساعت 04:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |