سلام
اقا مهدی اون دعا برای دشمنام کردی دست گلت درد نکنه:d ________________________________ دیشب خواستم این مطلب و بنویسم فراموشم شد دیشب حول و حوش ساعتای ده و نیم حالم یه کم گرفته بود البته از یه چیزی رفتم تو حیاط چشمم افتاد به اسمون دیدمدقیقا نصفش ابریه نصفش صاف تو اون نصفه هوای صاف ماه اونجا بود شروع کردم با خدا حرف زدن چندتا درگوشی بهش گفتم که یه چیز خیلی خواصم با تاکید چندبار بهش گفتم وای بچه ها نمیدونین خــــــــــــدا دقیقا ساعت یک بامداد دقیقا اون چیزیو که خواستم بهم داد البته یکی از دوستام بهم خبر داد این شکلی شده بودم{شیت شدن} حیف همه خواب بودان اما دوست داشتم اینجوری از خدا تشکر کنم خـــــــــــــــــــــــــــــ ـ{قیژه}ــــــــــــــــــــــــ ــــدا متشکرم انشاالله همه به چیزایی که میخوان برسن امین |
مه دیه برم بخوابم :D
|
سلام به همه دوستان گل:53: |
گاهی وقتا دلم میخواد مثل جـــودی ابـــوت باشم!
پر انرژی ... با خنده هایی که از ته دلــــن ... گریه هایی که با دلیلـــن ... با اون شخصیتی که جلوی هیشکی نمیشکنه ... و یه بابا لنگ دراز که واسش بنویسم....! http://static.cloob.com//public/user...fa7885e848-300 |
|
|
درود بر همه شما :) |
نقل قول:
ترنم گیان نوشته هات خیلی قشنگن |
سلام ظهر بخیر
کسی نیست؟ همه رفتین نهار؟_:2: |
نقل قول:
این روزها دست کمی از ان شرلی ندارم نه اشتباه نکن موهام قرمز نیست فقط منتظرم یکی ازم بپرسه انه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت... |
اکنون ساعت 03:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |