![]() |
تاری من دیگه دارم میرم شاید روزی برگشتم نمیدانم خدا ازت نگذره جوونیمو دادم مهرمم حلالت
|
بازم با این جمیله خانوم اینجارو ترکوندین ای ول بابا
_____________________________________ به یادتم بی هیچ تمنایی شاید دوست داشتن همین باشد;) |
تا خفم نکردی بایییییییییی ذیگه جدی جدی میرم ایشالله یه زن خوب گیرت بیاد آمین بای
|
مخلص رزیتا هم هستیم دیگه تاری مال خودت مارفتیم
|
ببين اگه وايسي يه خونه تو لاس وگاس برات ميخرم يه ويلا تو دالاس ميبرمت كنسرت ابي و سياوش طلا به پات ميريزم به من يه فرصت بده نامرد تا جبران كنم من اين نيستم من خوبم قدرتو ميدونم ميبرمت هاوائي با جت 25000000دلاريم دور دنيا ميچرخونمت نههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههه:17::77:
|
جمیله کجا میرییییییییییییییییییییییییییی یییییی نرو دوست داره منم دوست دارم گرچه یه جورایی بهت حق میدم:21::p |
نروووووووووووووووووووووووووووو وو اگه بريييييييييييييييييييييييييي مننننننننننننننننننننننن مييييييييييييييييييييييييميييي ييييييي_باوکه-رو
|
خوب رزيتا جان حالا فقط من هستم و تو بگو ببينم كجا با هم پر بكشيم
|
من از حقوق زنان دفاع میکنم بزار اون پرستوی مهاجری که پر دادی دور بشه بعد فرصت طلبی کن وایییییییییییییییییییییییییییی ییی خدای من خیانت هم لحظه ای شده حتی دریغ از یک ابسیلون ثانیه مجال یا حتی یه ذره اتم وجدان کجاییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی جمیله جووووووووووووووووووووووووووووو ن من از این تاری میترسم خطرناکه {قاط}
|
اااااااااااا بابا يواش بلند بلند صحبت نكن همه ميفهمنا بابا قرن تو قرن 21 زندگي ميكنيم زمان مثه برق ميگذره بابا وقت طلاس تازشم من كه چيزي نگفتم فقط گفتم بيا با هم بپريم خوب چيكار كنم تنهائي دق ميكنم بابا:63:
|
اکنون ساعت 02:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |