![]() |
من اسفندي هستم،
از خيلي از ماه ها خوشم مياد، فرودين (مردهاش) ارديبهشت (هر دو) خرداد (هيچ كدوم) تير (هردو) مرداد (هردو ) شهريور (هردو) مهر (مرد) آبان (هيچ كدوم) آذر (هيچ كدوم) دي (هردو) بهمن و اسفند هم هردو. اينايي كه گفتم هيچ كدوم دل خوشي ازشون نداشتم، البته ربطي نداره گاهي اوقات به شخصيت طرف برميگرده، به ماه ربطي نداره. سو تفاهم نشه. |
من بهمن ماهي هستم و از متولدين دي ماه چون آريانا جونم اون تو هست خوشم مياد |
نقل قول:
|
نقل قول:
حداقل ميذاشتي گلي كه يك ساعت پيش بهم دادي خشك ميشد بد اين و ميگفتي:mad: اي آدم دو رومرافه |
هم متولد مهرم هم مهری ها رو دوست دارم آذرم به خاطر مادرم دوست دام
|
من متولد مهرم و مهری ها و آذری ها رو دوست دارم به خاطر مادرم!
|
من متولد خردادم
و شخصیت متولدین خرداد معمولا پیچیده است اما همسر مهربان و نازنینم متولد آبان هستند و تا قبل از آشنایی با ایشون به آبان ماهی ها و متولدین ماه عقرب!! حتی فکر نمی کردم و یه برداشت خام داشتم اما از آشنایی تا عقد و دوران فعلی متوجه شدم که شخصیت انسان در ماه تولدش درج نشده بلکه در اعمال و رفتار و گفتار و کردارش درج شده من عاشق متولد ماه آبانم البته فقط یکیشون همسر مهربان که خیلی هم دوستش دارم |
نقل قول:
كسي با جارو بالا سرت نبود .....؟:d شوخي بود.......ان شا الله هميشه زندگي به كامتون باشه و شاد باشيد در كنار هم........:53::53::53::53::53: |
بله مطمئنم
چون دوران عقد هستیم عزیزم مرتب تماس تلفنی و گردش و تفریح و تلاش برای ساخت و آاز زندگی مشترک اون قسمت جارو رو من تجربه نکردم اما یحتمل از بیست سال شیشم به بعد شروع میشه البته الان جارو شارژی مد شده هم دردش بیشتره هم شیکتره خیلی خوبه خیلی کلاس داره تاپیکو منحرف نکن پسرجان فروم رو منحرف کردی کافیه دوستان ادامه لطفا پاچه خواری هم مجاز میباشد خصوصا مدل لاو ترکانش و مستحب بلکه واجب است لاو ترکاندن برای همسر باشد نه نامحرم! شیخ اجل امیر کبیر |
سلام من متولد تیر ماه هستم
به شدت به متولدین مهر ماه علاقه دارم خیلی گلن:53: |
اکنون ساعت 10:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |