![]() |
هوای خانه چه دلگیر می شود گاهی از این زمانه دلم سیر می شود گاهی عقاب تیزپر دشت های استغنا اسیر پنجه ی تردید می شود گاهی صدای زمزمه ی عاشقان آادی فغان و ناله ی شبگیر می شود گاهی نگاه مردم بیگانه در دل غربت به چشم خسته ی من تیر می شود گاهی مبر ز موی سفیدم گمان به عمر دراز جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی بگو اگرچه به جایی نمی رسد فریاد کلام حق دم شمشیر می شود گاهی سیاوش قمیشی |
يادم بمون اي مهربون یادم بمون - مسعود فرد منش |
شد خزان گلشن آشنایی, بازم آتش به جان زد جدایی عمر من ای گل طی شد بر تو, وز تو ندیدم جزء بد اهلی و بی وفایی با تو وفا کردم تا به تنم جان بود, مهر و وفا داری با تو چه دارد سود آفت خَرمن مهر و وفایی, نو گل گلشن جُر و جفایی از دل من گشت آه دلم از غم خونین است , سَرِش بخت همین است از جام غم مستم , دشمن می پرستم, تا هستم تو و من در بین چمن , چون گل خندان از مستی در گریه ی من با دگران در گلشن نوشیم می , من ز فراغت ناله کنم تا کی تو و می , چون ناله کشیدم آه , من و چون گل دوره دریدن ها ز رقیبان تاریکی دیدن آه , دلم از غم خون کردی چه بگویم چون کردی , دردم افزون کردی برو ای از مهر و وفا آری برو ای آری ز وفا داری بشکستی چون زلفت احد مرا غریب و درد از عمرم , گه در وفایت شد ای ستم به یاران تا کم , جفا به عاشق تا کی نمی کنی ای گل یک دم یادم که همچو اشک از چشمت افتادم آه از دل تو گر چه ز محنت پُرم کردی , با غم و حسرت یارم کردی مهر تو دارم باز بکن ای گل بامن , هر چه توانی ناز کز عشقت می سوزم باز بدیع زاده |
زمونه رنگ و رنگه شب و روزش یکی نیست
خوشی دوم نداره طبش همیشگی نیست مرحوم هایده |
تو که موندی روزای من رنگی شده دل من عاشق دلتنگی شده غم بمون غمگین غصه بمون سنگین گر یه دیگه پنهونی نیست دل به اون داغونی نیست تو نبودی دل من خونین بود سرد و سیاه می نشست پشت غروب تا برسی از توی راه غم به اون غمگینی بود غصه به اون سنگینی بود تو که موندی... غم به اون غمگینی نیست غصه به اون سنگینی نیست گریه دیگه پنهونی نیست دل به اون داغونی نیست مسعود فرد منش |
تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته نبودنت یه فاجعه بودنت امنیته گوگوش |
همه ش تو این فکرم.الن تو فکر چیه
کجاست چیکار میکنه.الان کنار کیه بدون تو سنگم.کنار تو ابرم بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم محسن چاووشی |
ما ظاهرا رفیقان بس نارفیق بودیم هر پشت اعتمادی زخمی به خنجر کردیم داریوش |
منو تو باهمیم اما دلامون خیلی دوره
میون ما دو تا دیوار سرسخت غروره گوگوش |
هــوای خــانــه چــه دلـگـیـــر مـی شــود گــــاهی از ایـــن زمـــانـــه دلــم سـیــر مـی شـود گـــاهـی قمیشی |
اکنون ساعت 06:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |