![]() |
هیچکس نمیخواد به امید مدیر سابق مون فیدبک بده؟
|
مينا خانوم، من ديگه فراموش شده ام
ولي خب تقصير خودمه، وقتي چند وقت نباشي طبيعتا از ياد ميري ديگه به قول شكوفه خانوم، بعضيا خودشون دوست دارن فراموش بشن |
نقل قول:
این یه امر طبیعه خوب باش که فراموش نشی{داش مشتی} این مدت من میام نت ...مخصوصا این اخر شبا که حس و حال خوبی ندارم تا امید این شکلکو میده :23::23: یادم میره همه چیز:24: امید کجایی نیستی؟ چقدر دنبال پول هستی..بچه مایه دار شدیااا:d |
سلام
من میخوام به امید فیدبک بدم امید خیلی خشی:d |
نقل قول:
|
سلام شهره خانوم عزيز
اگه مدير اينجا بودم بايد مي گفتم شهره خانوم به تايپيك خودت خوش اومدي(ولي خب حالا كه نيستم!) خشي رو كه نمي دونم يعني چي، ولي در هر حال برا اينكه ضرر نكرده باشم ميگم خودتي ;) نقل قول:
همه ميدونن اميد پولكي نيست، من مايه دار نيستم دنبال پول هم نمي دونم چي بگم |
حقته بهت بگم بدجنسی :21: شهره جان خوش اومدی...:d:53:
جدا به اسم من ثبت شده ..شه شالب ...میگیم دیگه این پست داره چت رومی میشه...تا نیومدن بیرونمون کنن بیریم لالا... و اینو بگم خود دانی ..نظر من اینه که هر چیزی جای خوش کار تفریح درس مای لاو خانواده..... {داش مشتی} هر جا هستی موفق باشی:53: |
امید وقتت تموم شده{داش مشتی} کسی میخواد بیاد جای امید بشینه؟
|
سلام من برگشتم
سلام به آقا امید عزیز سلام به مینا خانم خوبید همگی . من یه مدتی نبودم اگر تغییراتی در روند این پست هست توضیح بدید تا من هم روشن بشم . |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 03:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |