![]() |
خیلی خیلی جالب بود دست گلتون درد نکنه
اگه کسی اطلاعات در موردکرم و درمان گیاهی چیزایی مثل این برا کک ومک جای جوش خود جوش و نمیدونم چی میگن روزنه های پوست فک کنم که بازن بنویسه ممنونم میشم :rolleyes::53: |
سلام به بچه های گل |
شکوفه جون تا چند ماه این حالت مو برات میمونه .؟(صافی مو).بعد از چند ماه باید دوباره تکرار بشه.؟یک بار کافیه؟؟
|
کیانا جون معمولا تا وقتی که موهای جدید در بیاد و به مقدار رنگ کردن مو بعد از کراتینه کردن بستگی داره |
خوب براتون بگم که من تازگی یک مارک جدیدی ماسک مو خریدم به نام نلی بی نظیره |
چه تاپیک خوبی!
آقا من فقط میگم از مارک نیترو خیلی خوشم میاد، چیزی درموردش نمیدونید؟:) معمولا استفاده میکنم از همه چیش. |
من خودم تا به حال از نیترو استفاده نکردم
ولی مهرگان جان بیا و از مشخصاتش برامون بگو ببینیم اگه خوبه استفاده کنیم |
شکوف ه خانوم من برا اینکه دستم بیاد که اینجا تا چه حدی میتونیم بگیم و اسم این لوازم رو ببریم و اینا تقریبا از اول تا آخر رو خوندم، دیدم مثلا یه جا کیانا خانوم هم گفتن فردا نیان بگن مشکل دارین و اینا:d |
قابل توجه دوستانی که لوازم ارایش زیاد استفاده میکنن
بنظر من باکیفیت ترین مارک لوازم ارایش اورفلایم است مخصوصا کرم دور چشمش وپنککش دوام وماندگاری بالایی هم داره حتی اگه شبم صورتتو نشوری اصلا لک نمیاره امتحان کنید حتما خشوتون میاد |
اوریفلایم که الان دیگه نیست جلوشو گرفتن |
اکنون ساعت 10:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |