نقل قول:
سوال : خصوصیت کاملترین دوست چیه ؟ |
خبیث باشه
بهترین ماشین ؟ |
ماشینی که دلش بنزین نخواد
------------- اگه یک چمدون پول بهت بدن ، اولین چیزی که دوست داری با اون بخری چیه ؟ |
خودم رو ...!
پول یا عشق ؟ |
نقل قول:
هر دو تاش . پول بدون عشق ، خوب نیست ! عشق بدون پول هم میپره ! اما اول پول (مگه بریم به دوران غارنشینی) --------- بهترین آرزو ؟ |
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نقل قول:
بابا سرچ گوگل فقط دو دقیقه طول میکشه سرکاری نداشتیمها[IMG]****************************/67.gif[/IMG] اولین زن فضانورد جهان خانم والنتینا ترشکووا هستند که اهل شوروی سابق هستند و الان هفتاد سالگی رو تجربه می کنند.[IMG]****************************/301.gif[/IMG] نقل قول:
از نظر من بهترین آرزو سلامتی و شادابی برای همه انسانهاست[IMG]****************************/281.gif[/IMG] بدترین خاطره جنگ ایران و عراق؟[IMG]****************************/164.gif[/IMG] |
اتفاقا جواب سوال رو می دونستم ولی من جدی نمی تونم حرف بزنم (اکثر اوقات)
یه عراقی هفت تیر در کرد خورد به مخم ...هیچی دیگه طوریم نشد ! بد ترین روز زندگیت ؟ |
امروز:2::2::2: قشنگترين روز زندگيت؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نقل قول:
خانم ویولا چرا بدترین روز زندگیتون امروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: انشالله خیر باشه... توکل یادتون نره:) قشنگترین روز زندگی من هم یه جورایی بدترین روز زندگی من شد البته با یه سال فاصله هشتم آبان هشتاد و پنج قشنگترین روز زنگی من بود:53: و سال بعدش واویلا:2: سوال من: چرا برای زندگی کردن باید آموخت؟؟ چرا نمیشه تقلب کرد؟؟ |
حرفی غلطه ! اونلی تقلبی !
خرس قطبی یا موش ؟ |
اکنون ساعت 10:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |