نقل قول:
منظورت من كه نيستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :mad: :eek: چون من نه خسته دلم و نه تنها :cool: اگر مي بينيد اسم كاربريم " تنها " است به خاطر همسرمه ..... چون تنها كسي هست كه دوسش دارم و او هم همين طور :D خونسردي قايم باشك |
دوران کودکی
گل:53: |
عروسي :D
كروات |
شخصیت !
مادر |
عاشق واقعي
تلمبه |
نقل قول:
|
نقل قول:
گزنه؟ |
درگیری ذهن !
پول |
جيب خالي ..... و 1001 قسط :15:
عينك دودي |
کلاس
دمپایی ابری با تشکر فریبا |
سرد اما سپید و پاک.
اردیبهشت |
ماه انتظار کشیدن جهت رسیدن به ماه تولد خودم[IMG]****************************/164.gif[/IMG]
منچ [IMG]****************************/39.gif[/IMG] |
یاد بچگی ها.
ماروپله با تشکر فریبا |
يه مار با دهن خيلي بزرگ كه ميخواد قورتت بده:76:
كله پاچه |
**کلمه قبلی تو رو یاد چی میندازه؟**
نقل قول:
عادل فردوسی پور |
عادل فردوسي پور
چشم هاي خيلي درشت :rolleyes:
ادم شكمو:cool: |
آدم شکمو = رضازاده :D درو باریمور سیگاری !!:65: |
ياد مارشال مي افتم كه خيلي پسر باهوشي هست
ولي بگم اين درو باریمور فكر كنم نباشه اشتباه نكردي !!!!!!!!! :confused::65: كلاغ |
نقل قول:
کلاغ = عمر بالا و هوش سرشار و زیرکی و آب زیرگاهی بی ام و |
فرقون !!!
سوسک حموم |
نقل قول:
سوسک حموم = رئیس جمهور کشوری گالی گولا ( کشورش هنوز کشف نشده !! ):D بخت النصر |
اورشلیم
ابر آگاهی |
یاد سرما و لرز و برف بازی کردن با عشقت ....
بوسه |
مامان جونم:53:
داداش |
محبت :53::53:
|
مهربونی
کویر |
گرما
عشق |
دوست داشتن
زندگی |
بازی
مرگ |
دنیای جدید
ساحل {جشن پتو} |
جزایر زیبای قناری
پرسپولیس |
پرسپولیس = منو یاد صبر ایوب داشتن می اندازه[IMG]****************************/69.gif[/IMG] [IMG]****************************/69.gif[/IMG]
اینترنت دایال آپ |
یاد dc {قاط}:mad:
ip شبکه :p |
نقل قول:
کنکور:65::65: |
اگه کنکور ارشد باشه یاد اروزهای بر باد رفته :20::2::20: اگه کنکور همین کارشناسی باشه یاد اشتباه جبران ناپذیر :20: واسه کنکور دکترا نظری ندارم:24: کلمه بعدی همسفر {پپوله} |
2 ثرداشت میشه از این کلمه کرد
اولش اینکه : با همسفر خوب میشه مسافرت خوبی رو پشت سر گذاشت http://www.pic4ever.com/images/Bananeyessss.gif دوم اینکه همسفر زندگی کسی نیست جز خود انسان (عجب جمله اس شدا http://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif ساسی مانکن http://www.pic4ever.com/images/644zw9c.gif |
ساسی مانکن = یه ساس که مانکن شده[IMG]****************************/215.gif[/IMG]
شایدم یه ساس که فکر میکنه مانکن شده[IMG]****************************/210.gif[/IMG] اما نظر شخصی من اینه... با اون تصویری و حرکتی که ازش دیدم تو نت جدا آدم بیشعوریه چون فکر آینده و سن بالاترش رو نکرده و نهایت ابله بازی رو درآورده.[IMG]****************************/108.gif[/IMG] بگذریم که خوندنش هم عین شخصیتش افتضاحه[IMG]****************************/213.gif[/IMG] شادمهر عقیلی [IMG]****************************/17.gif[/IMG] [IMG]****************************/16.gif[/IMG] |
پیست و برف بازی
|
یاد غذاهای مادر بزرگ
بازی |
کودکی
زندگی |
اکنون ساعت 11:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |