به به چش مارو دور ديدين پشمون صفه مفه ميذارين باااااااااا اق دونه يادت باشه ميني تقصير ما نيس اي اناهيتا مثه ايكه خوشش مياد بش گير بدن بااااااااااا حالا ديگه كارش به جائي رسيده كه ميخواد پشت ما غيبت ميبت بكونه يكي دسمو بگيره اي نفس كش (نفس بكشي خوبه )
ديمن اي عكسم خيلي باحاله خيليم خوشگله اصن اخر عكس دنياس هيچكي مثه اي عكس نيس همه چيز تمام حرفاي دنياس تموم زيبائي خلقت اوس كريم تو اي عكسه كسي مسي حرفي داره اگه ميخواد بخارونمش بگه |
سلام دانه جون ماموريت كه عالي انجام شد اغتشاش گراهم سركوب شدن و پدر همه رو در آورديم اي بابا جواب تهمت رو با يه چيزي بايد داد ديگه اما كتاب جانم فداش عاليه بلاخره بايد خوند تا عمرمون به يه دردي بخوره
يا علي مدد |
سام عليك داش اباداني ببخشيد شوما كيا رو تركوندين :eek::42:باااااااااااااااااااا
نا سلامتي ما اينجا نشستيم ديگه نبينم جلو ما ا اي حرفا بزنيا داااااااششششششش |
تاری گیان چرا اینقدر عصبانی شدی شوخی کردم خواستم ببینم چقدر جنبه داری
ولی عکست شبیه بچگی های داشمان آره با مزهایی خدا حفظت کنه:21: |
سامو عليكم
ببينم اينجا قهوه خانه س يا بخش عكسو از اين چيزاس؟؟؟ قليانتونو بكشيد و چند تا چايي هم بريزين روش كه الانه مامورا سر برسن!!! وه گيان قوطي تقه راس اويشم، ماه رمضانه مثلا"؟ |
اقا كي اي ن پسره هيوا رو راه داد تو داششششش ناسلامتي مثلن گنده اينجا مائيما در ضم با شوما هم هستم آق هيوا دفه ديگه اومدي تو اول رخصت ديم ميري پايين مجلس ميشيني تفهيم شد حالا برو بيرون از نو بيا تو:cool::24:
|
سلام بچه ها به قهوه خونه خودتون خوش اومدین چیزی میل ندارین؟
|
سامبولي بليكم
خوبي دااااش برقراري با ايول ساعت كاريتون افزايش دادين هواستون باشه ماليات بر ارزش افزوده هم پس ديگه بايد بدين در ضمن ما امروز اومديم بگيم با ما بيكار شديم كسي كاري نره به ما بده شوما هم يه دو ليوان اب يخ بيار تا هم من ببخورم هم خوت تا دلمون حال بياد مرديم از گرما راست داش دونه بالاخره به ما نگفتي با چيكاره اي:24: |
|
باااااااااااااااااا چرا نمخوري
باس بخوري زوره يكيم بده رفيقمون داش دونه |
خداد صلوات تاری چه ایویشی ایه زانی هیوا کیه ؟
هیوا شهریور بیست و گرد علی اقای جاویدان مراف-ه کردیه علی اقا ناسه بان سر و جور شامی کتاسی بان زوی گرم نویشه تید چنگ و پلمان شکینید ها وی شوخیه یله وگرد مجردیله خردساله جور خوم بکه داش میتی منال دیری کر دیری تیده گیانمان حالا چی نوشتم ؟ به فارسی گفتم داش تاری سر به سر مهدی نذار خطرناکه پسر داره پسرشو میفرسته سراغمون در دکانمونو تخته میکنه مشتریامونم میزنه هیوا خودش شهریور بیست با علی اقای حاویدان(یکی از شخصیت های پر روز سابق کرماشان) کشتی گرفته زدش زمین چشاشو در اورده میاد دست و پامونو میشکنه.و... داش میتی تو بوخشی ای تاری گیان هیمیشه شوخی بازه ژن خواستیه متاهله ولی چ بکاد چو اصالتا کرماشانی نیه ژن و زوره شو ظرفگان خاس نیشورد کتک خوید و ژنگی و صو تیده ایره و قیر و قال کیده سر ایمه .... اره اینجوریا خلاصه اینقدرم پول خرج شما کردم دیگه ندارم امرو.ز خودتون خودتونو مهمون کنین |
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام داداش قوربونه مرامت یه دو کیلو از این عکسا واسه ما بذار کنار می بریم :cool:
|
سلام دوستان باز این قهوه خونه کاره خودشو شروع میکنه به دلایلی من نتونستم بیام اینجا رو باز کنم شرمنده
حالا اگه چیزی میل دارین بگین تا براتون بیارم |
سامبولي بليكوم داااااااااااااش
ما اومديم دااااااش لفطن يه استكان كمر باريك چاي لب سوز لب دوز بده ما اوه اوه اوه چه خاكي گرفته اين جارو بااااااااااا چند وقته درشو بسين راسي اين مشتري چي چي ميگه باااااااااااا خوش نرم تو اين مكون از اين حرف مرفا باشه شير فهم شد دااااااااااااااااااااششششششششش شششش آي نفس كش |
|
ايول بااااااااا عجب چائيه ولي حيف كه روزه ام ولي دست بره سه به زري اقا
راستي چرا چند وقت نبودي زيارت ميارت تشريف داشتين باااااا |
نه بابا این adsle قاط داشت هرچی زتگ میزدم شبکه میگفت مشکل از اینجاس داریم درست میکنیم هی قطع و وصل میشد ما هم بی خیاله نت شدیم این دو روز
|
صفای برو بچ خیلی مخلصیم و میخواستیم بگیم تو این دنیا غم مم نخورید همین.
|
کسی چیزی نمی خواددددددددد؟
|
صفای مرامت یک لیوان آب جوش نبات...................
|
http://littlefarbod.files.wordpress....gsso_stock.jpg
این آب جوش http://www.shiringazz.ir/shop/images/DSCN1140.JPG اینم نبات هر چقدر خواستی بریز توش |
داااااش شنيدم گرون مرون حساب ميكني
نبينمااااااااااااااا حالا اگه 6سيخ كبابو سيخي 6هزار بدي منم پايم ولي 6 تا باشه هااااااااااااااااااااااااااا |
آرزوی من اینست در سپیده ای شفاف در دلت شوم مهمان , یک سپیده بی انصاف آرزوی من اینست توی عصر طوفانی قانعم کنی جوری ، که همیشه می مانی آرزوی من اینست که تو مال من باشی غیر ممکن ممکن , تو محال من باشی آرزوی من اینست با دو بال جادویی روی چشم تو باشم مثل نور لیموئی آرزوی من اینست بین این همه انسان نیت تو من باشم توی فال با فنجان آرزوی من اینست که دو روز طولانی در کنار تو باشم فارغ از پشیمانی آرزوی من اینست که تو مثل یک سایه سر پناه من باشی لحظه ی تر گریه آرزوی من اینست یا شوی فراموشم یا که مثل غم هر شب گیرمت در آغوشم آرزوی من اینست عشق تو کمم باشد اسم تو فقط زخمی رو مرهمم باشد آرزوی من اینست نرم و عاشق و ساده همسفر شوی با من در سکوت یک جاده آرزوی من اینست که تو ساز من باشی من نیاز تو باشم , تو نیاز من باشی آرزوی من اینست هستی تو من باشم لحظه های هشیاری مستی تو من باشم آرزوی من اینست تو غزال من باشی تک ستاره روشن در خیال من باشی آرزوی من اینست در شبی پر از رویا پیش ماه و تو باشم تا سحر لب دریا آرزوی من اینست در تولدی دوم مثل مه شوم در تو با همه وجودم گم آرزوی من اینست از سفر نگویی تو تو هم آرزویی کن , اوج آرزویی تو |
http://www.le-palais.com/kueche/04a3...bc0d49f419.jpg
http://mizeghaza.files.wordpress.com...0250-thumb.jpg هر کدومو خواستین بخورین نوش جان |
نقل قول:
|
عرض سلام
سلام
من اولین باره که وارد قهوه خونه سایت میشم اومدم یه سلامی عرض کنم و بقیه قضایا که انگار هیچکی نیست خوب بازم سر میزنیم شاید یکی بیاد فعلا بای |
سلام بچه ها خوبین؟
چرا اینجا انقدر سوت و کوره؟چرا کسی نمیاد؟کارو کاسبی به خاطره ماه رمضون کساد شده |
سامبولي بليكمداااااااااااااااااااااااا اش به ياد گذشته هاي قشنگ
واسه اشتي كنون دو تا از بچه ها بلند صلوات با يه كم شيريني |
|
دستت درد نكنه ابجي فقط كاش تر ميدادي
|
http://www.hanifworld.com/Iran-Meals...ni%20Tar_t.jpg
اینم تر داششششششش یعنی همون خامه ای بهاي عشق چيست بجز عشق ؟؟؟؟ |
سامبولي بليكم داااااااااااش
اينجا قهوه خونست باااااااااااا در ضمن حوصله موصله نريمممممممممممممم زودتر يه چاي بده ميخايم رف زمت كونيم داااااااااااااش |
سلام داش
اعصاب مصاب از جای دیگه خرابه چرا رو من خالی میکنی بشین اومدم http://siavashon.ir/pic/121/kolestrol_chay.jpg بفرما نبینم تو محل کسب من گرد و خاک را بندازی داش |
حيف كه .........
واس چي دو تا ريختي اينم پول مولش زت زياد |
گفتم شاید دوتا بخوای
خواهش میکنم خداحافظ |
با سلام...به مستر هاي محترم
من يك ايده با كلاس دارم ميخواستم بگم چرا اينجارو كافي شاپ نكنيم ها؟ اگه ايدم خوبه يك عدد سپاس براي من ملاحظه فرماييد |
بين دااااااش ما از اين كارا هيچ خوشمون نيومد همينجا استپ كون دااااااااش
قهوه خونه مال كسي ديگيه ايه ما م از اين قديمي مديمياش خوشمون مياد البت شما هم ميتونيد واس خودت يه خورده بالاتر كافي شاپ ماپ بزني زت زياد |
من اینجا صاحب قهوه خونم که از سنتیش خوشم میاد کافی شاپ دافی شاپ پافی شاپ نداریممممم
|
اره ايشون ابجي ما هستن مام داشش
|
اکنون ساعت 04:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |