یه اتفاق بد
امروز که نه .. اول هفته از مدرسه ی ارشیا برگشتم ..
معلم پرورشی شون خیلی ادای مسلمونیش میاد . رسید به من گفت منو می رسونی ؟ من هم گفتم مسیرم از این وریه ..موقع رفتن . گفت ایشاالله تو راه پنچر شی ... اومدم یک کیلومتر جلو تر یه تصادف کردم که هنوز تو شوکم ... یه موتوری چهار ترکه دو تاشون بچه بودن .. پیچید جلوم با سرعت .. ترمز کردم .... افتادن زمین و دخترش افتاد زیر موتور . خلاصه بعد از اورژانس . اومدن پلیس گفت که مقصر موتوری بوده .. ماشینم آسیب دید ولی آقای همسر گفتن نمی خواد خسارت بگیری .... تا چهار بعد از ظهر هم باهاشون تو بیمارستان بودم . خدا رو شکر هیچیش نبود ... ولی واقعا از این جور آدم ها باید دوری کرد ..... خدارو شکر بخیر گذشت ... |
امروز صبح ساعت 8 امتحانمون شروع شد فقط دوتا سوال جواب ندادم خیلی آسون بود به دبیرمون که گفتم گفت نوش جان _چپله_چپله:30::30::30:
|
امروز صبح با شکم گرسنه رفتم دانشگاه دوتا موز سالم وسط خیابون دیدم (موزی که کیلو 3500) با موتور رفتم طرفش لهشون کردم
|
|
محمد دقت کردی همیشه وقت امتحان این طوری میشی؟
ما که به غر غرات عادت کردیم:d |
خوابم نمیاد ، میخوام یه چایی برای خودم بریزم و دو کلمه قرآن بخونم ! میخوام برای یه مدت زمانی کوتاهی حرفهاش و رگوش کنم ببینم دلم آروم میشه یا نه |
امروز نه، ولی فردا یه روز مهم و حیاتیه |
من همین الان برات دعا کردم رزیتا جان ایشالله هرچی برات اتفاق میوفته خیر باشه :63: :63: :63: :63:
******* امروز واسه یه نفر کادو فرستادم خدا رو شکر به دستش رسید و کلی هم خوشحال شد خدا رو شکر که یه نفرو خوشحال کردم...... |
رزیتای گلم از ته قلبم برایت بهترین ها را ارزو میکنم ...امیدوارم فردا با خبرهای خوش برگردی..............
امروز دلم بدجوری هوای بچه های اینجا را کرده بود .تصمیم گرفتم طلسم را بشکنم بعد از 40 روزی دوری از اینجا یک سری به بچه های گل اینجا بزنم و حال و احوالی بپرسم والان خوشحالم که اینجا هستم و ....هر چند که شاید مجبور باشم اینجا را برای مدت طولانی دوباره ترک کنم ولی یاد تون همیشه و همیشه هستم...... |
دیدم، شنیدم، و فهمیدم ! این مهمترین اتفاقی بود که برام افتاد ! چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ! |
اکنون ساعت 06:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |