باور کنید
لیلی ها گاهی بدون هیچ میلی! ظرف ، دل و حتی خود شما را میشکنند!! |
سلام بر همه:53: |
قرار دوستانه
سلام صبح زیبای بهاریتون خوووووووووووووش:53:
دوستان همگی خوب هستند انشاالله ....... من دیروز رو نتونستم بیام . با اجازه تون با دوستان مجازی یه قرار داشتیم تو پارک . جاتون خالی خیلی خوش گذشت تا ساعت 9 بیرون بودیم . فکرش رو بکنید . 20 -- 25 تا مامان با بچه هاشون . هیچ کدوم هم تا حالا همدیگه رو ندیده بودیم . انقدر شلوغ بودیم پارک رو رو سرمون گذاشته بودیم :d خیلی پر انرژی برگشتیم . نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام و دو صد بدرود:d |
کمک
نقل قول:
اقا مهدی والله ما که نفهمیدیم چی گفتی چند دور هم خوندم ولی تو مخم نرفت از صبح تو حساب کتاب ملت مخم هنگیده {قیژه} یه عرض دیگه دارم اقایون خانوما من تو دوراهی موندم یکی کمکم کنه اخه مردم از بس نمیدونم چیکار کنم؟ میشه همینجا بگم چی شده؟ وچطور راهنماییم کنید؟ بخدا خسته شدم از این بازیهای روزگار_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2::33::33::20::20::20: |
نقل قول:
سلام دایی محمد عزیز نقل قول:
خوش بگذره نقل قول:
خانوم مدیر اینجا یک کاربر هست به نام ترنم هی اسپم میده بزن بشش:21: نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام افسانه خانوم نقل قول:
:cool::cool: نقل قول:
دیر آمدی کشتن زدند اخراج کردند نه دختر عمه سوسانو نمیزنه. اگر هم بخواد بزنه دعوا فک وفامیلاست :d یکی دیگه قصد کتک زدن داره خواهش بابت آمار من پسردایی سوسانو هستم خاله! :d نقل قول:
:d:d |
سلام بچه ها خسته نباشید،حالتون چطوره؟ من بازم اومدم:):53:
|
نقل قول:
بعد تو روخدا به منم یاد بدین از یک پست چطوری چند تا نقل قول میزنین یک خطی؟ تازه صبا هم این کارو میکنه مهدی میدونم سر به راه و آرومین فقط برعکس:d ............. رزی عزیزم لنگه جانم مرسی که هوامو داشتی میدونم که همیشه حواست به لنگت هستبه قول جیگیلی بوج بوج |
نقل قول:
نقل قول:
این شروع بشه [QUOTE.=حسین ;2585 ] [/QUOTE.] و انتهاش با این باشه ، متن مورد نظر باید مابین این دو تا قرار بگیره |
اکنون ساعت 04:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |