|
|
دلم تنگ است |
|
ملالی نیست |
|
افسون عزیز |
|
درود فراوان... آویختم نگاه منتظرم را پشت در |
یک درختِ پیرم و سهم تبرها می شوم |
اندک نسیمی از سر افسوس |
هی پارس می کنند شب و روز در سرم |
با تو |
دلم برای یک نفر تنگ است نه میدانم نامش چیست و نه میدانم چه می کند حتی خبری از رنگ چشم هایش هم ندارم رنگ موهایش را نمی دانم لبخندش را هم ندیده ام فقط میدانم که باید باشد و نیست......! ♥ ♥ ♥ |
حقیقت دارد ! کافی ست چمدان هایت را ببندی تا حاضر شوند هـمه برای از یاد بردنت ! آنکه بیشتر دوستت میدارد ، زودتــــر … |
|
چنین گفت رســتم به سهـــراب یل که من آبـــرو دارم انــــــدر محـــل مکن تیز و نازک ، دو ابـروی خود دگر سیخ سیـخی مکن؛ مـوی خود شدی در شب امتــــــحان گرمِ چت بروگــمشو ای خــاک بر آن سـرت اس ام اس فرستادنت بس نبــــــــود که ایمـیل و چت هم به ما رو نمـود رهـا کن تو این دختِ افراسیــــــاب که مامش ترا می نمــــاید کبــــــاب اگر سر به سر تن به کشتن دهیـــم دریغـــا پسر، دستِ دشــمن دهیـــم چوشوهر دراین مملکت کیمــیاست زتورانیان زن گرفتـــــن خطـــاست خودت را مکن ضــــایع از بهــراو به دَرست بـــپرداز و دانش بجـــــو دراین هشت ترم،ای یلِ با کـلاس فقـط هشت واحد نمـودی تو پاس توکزدرس ودانش، گریزان بـُدی چرا رشــته ات را پزشـکی زدی من ازگـــــــــور بابام، پول آورم که هــرترم، شهـریه ات را دهـم من از پهلــــــوانانِ پیــشم پـــسر ندارم بجــز گرز و تیـــغ و ســپر چو امروزیان،وضع من توپ نیست بُوُد دخل من هفـده و خرج بیست به قبـض موبایلت نگـه کرده ای پــدر جــــد من را در آورده ای مسافر برم،بنـده با رخش خویش تو پول مرا می دهی پای دیـــش مقصّر در این راه ، تهیمیــنه بود که دور از من اینگونه لوست نمود چنیـن گفت سهـراب، ایـــول پـدر بُوَد گفـــته هایت چو شهـد وشکر ولـی درس و مشق مرا بی خیـال مزن بر دل و جان من ضــد حال اگرگرمِ چت یا اس ام اس شویــم ازآن به که یک وقت دپرس شــویم |
از دوست داشتن!امشب از آسمان دیده تو |
|
نام ترانه : فرشته
|
|
با صدای جاودانه بانو دلکش بشنوید :) http://www.youtube.com/watch?v=Swq6EOJxBQo هر کجا رفتی پس از من محفلی شد از تو روشن یاد من کن ، یاد من کن هر کجا دیدی به بزمی عاشقی با لب گزیدن یاد من کن ، یاد من کن هر کجا سازی شنیدی از دلی رازی شنیدی شعر و آوازی شنیدی چون شدی گرم شنیدن وقت آه از دل کشیدن یاد من کن ، یاد من کن بی تو در هر گلشنی چون بلبل بی آشیان دیوانه بودم سر به هر در می زدم آنگه ز پا افتاده در میخانه بودم گر به کنج خلوتی دور از همه خلق جهان، بزمی بپا شد و اندر آن خلوتسرا پیمانهها پر از می عشق و صفا شد چون بشد آهسته شمعی کنج آن کاشانه روشن تا رسد یاری به یاری تا فتد دستی به گردن یاد من کن یاد من کن {پپوله} |
مسافر |
کوچهلره سو سپمیشم . . . شعر آذری
کوچهلره سو سپمیشم یار گلنده توز اولماسون ائله گلسین بئله گتسین آرامیزدا سوز اولماسون سماوارا اوت آتمیشام ایستکانا قت سالمیشام یاریم گدیپ تک قالمیشام نه گوزلدیر یارین جانی نه شیریندیر یارین جانی پیالهلر ایرفتهدی هر بیری بیر طرفدهدی گورممیشم بیر هفتهدی -------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
حرفِ رفتن که میشود هزار چوپانِ دروغ گو پشتِ چشمانم کمین میکنند هزار نفر به جایِ من میگویند به جهنم که میروی بعد هزار نفر در دلم مؤمن میشوند دعا میکنند که حرفِ رفتن فقط کارِ چوپانهای دروغ گوی چشمانت باشد ... .. . {پپوله} نیکی فیروزکوهی |
|
با صدای ایرچ بسطامی عزیز بشنوید:53: http://www.youtube.com/watch?v=_qx3f...e=results_main یک نفس با ما نشستی خانه بوی گل گرفت خانه ات آباد کاین ویرانه بوی گل گرفت از پریشان گویی ام دیدی پریشان خاطرم از پریشان گویی ام دیدی پریشان خاطرم زلف خود را شانه کردی شانه بوی گل گرفت زلف خود را شانه کردی شانه بوی گل گرفت پرتو رنگ رخت پرتو رنگ رخت با آن گل افشانی که داشت در زیارتگاه دل در زیارتگاه دل پروانه بوی گل گرفت لعل گلرنگ تو را تا ساغر ومی بوسه زد لعل گلرنگ تو را تا ساغر ومی بوسه زد ساقی اندیشه ام پیمانه بوی گل گرفت عشق بارید و جنون گل کرد و افسون خیمه زد تا به صحرای جنون تا به صحرای جنون افسانه بوی گل گرفت از شمیم شعر شور انگیز آتش عاشقان از شمیم شعر شور انگیز آتش عاشقان ساقی وساغر ،می ومیخانه ساقی وساغر ،می ومیخانه بوی گل گرفت ساقی وساغر ،می ومیخانه بوی گل گرفت ،می ومیخانه بوی گل گرفت {پپوله} {پپوله} {پپوله} |
|
|
|
نميدونم كه اين روزها توي دلت چي ميگذره
من هنوزم فكر توام اما دلت بي خبره نميدونم چطور بايد حرفم و راحت بزنم فقط ميگم تو قصه مون من دلتو نمي شكنم... احساس قلب من شده بودن با تو تا ابد نميشه حتي توي خواب قيد نگاه تو رو زد ... خوب ميدونم كه گوش تو از حرف عاشقي پره اما بدون كه سرنوشت بي تو رقم نميخوره تو شك نكن به حس من تا غم تو دنيام نشينه من از تو عاشق تر شدم فرق من و تو همينه |
من دلم می خواهد |
|
|
اشعار زیبای حضرت حافظ
بتی دارم که گرد گل ز سنبل سایه بان دارد بهار عارضش خطی به خون ارغوان دارد غبار خط نپوشانید خورشید رخش یا رب حیات جاودانش ده که حسن جاودان دارد چو عاشق میشدم گفتم که بردم گوهر مقصود ندانستم که این دریاچه موج خون فشان دارد ز چشمت جان نشاید برد کز هر سو که میبینم کمین از گوشهای کردهست و تیر اندر کمان دارد چو دام طره افشاند ز گرد خاطر عشاق به غماز صبا گوید که راز ما نهان دارد بیفشان جرعهای بر خاک و حال اهل دل بشنو که از جمشید و کیخسرو فراوان داستان دارد چو در رویت بخندد گل مشو در دامش ای بلبل که بر گل اعتمادی نیست گر حسن جهان دارد خدا را داد من بستان از او ای شحنه مجلس که می با دیگری خوردهست و با من سرگران دارد به فتراک ار همیبندی خدا را زود صیدم کنکه آفتهاست در تاخیر و طالب را زیان دارد ز سروقد دلجویت مکن محروم چشمم را بدین سرچشمهاش بنشان که خوش آبی روان دارد ز خوف هجرم ایمن کن اگر امید آن داری که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد چه عذر بخت خود گویم که آن عیار شهرآشوب به تلخی کشت حافظ را و شکر در دهان دارد |
اهنگ زیبای راوی با صدای هایده
اهنگ زیبای راوی با صدای هایده عزیز :53::53: تقدیم به خوبان پی سی سیتی :){پپوله}:53: http://www.youtube.com/watch?v=PrKt7UAK9JQ آورده خبر راوی . کو ساغر و کو ساقی دوری به سر اومد . از او خبر اومد چشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشن وا کن در ایوون . کو گل واسه گلدون دیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومد زاری نکن ای دل . شیون نکن ای دل این لحظه دیداره . پایان شب تاره غوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دل خسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته ام خسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته ام حالا که از ما گذشت . اومدن یارو باش کار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش بعد یه عمری صبوری . کنارم میاد اشکای شوق تو جشمام . که یارم میاد وای که پشیمون شده . زار و پریشون شده وای که پشیمون شده . زار و پریشون شده حالا که از ما گذشت . اومدن یارو باش کار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش بعد یه عمری صبوری . کنارم میاد اشکای شوق تو جشمام . که یارم میاد آورده خبر راوی . کو ساغر و کو ساقی دوری به سر اومد . از او خبر اومد این لحظه دیداره . پایان شب تاره غوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دل غوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دل ... {پپوله} {پپوله} {پپوله} |
شعری زیبا از سنایی غزنوی |
بوی باران بوی سبزه بوی خاک شاخه های شسته ،باران خورده پاک آسمان آبی و ابر سپید برگهای سبز بید عطر نرگس، رقص باد نغمه شوق پرستو های شاد خلوت گرم کبوترهای مست نرم نرمک می رسد اینک بهار خوش به حال روزگار خوش به حال چشمه ها و دشت ها خوش به حال دانه ها و سبزه ها خوش به حال غنچه های نیمه باز خوش به حال دختر میخک که می خندد به ناز خوش به حال جام لبریز از شراب خوش به حال آفتاب ای دل من گرچه در این روزگار جامه رنگین نمی پوشی به کام باده رنگین نمی نوشی ز جام نقل و سبزه در میان سفره نیست جامت از آن می که می باید تهی است ای دریغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسیم ای دریغ از من اگر مستم نسازد آفتاب ای دریغ از ما اگر کامی نگیریم از بهار گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتاد رنگ "فریدون مشیری" |
دلی شاد کنیم و لبی خندان
پیشکش بهار {پپوله}{پپوله}{پپوله} بهارتان سبز دوستان :53::53::53: نوروزتان پیروز :53::53::53: دلی شاد کنیم و لبی خندان... درختی بکاریم و مرغی برهانیم... خاری ز پایی درآریم و باری از دوش... در آستانه رستاخیز و ستیز سبز نوروز... ترجمان واژه سبز عشق باشیم... ندایی ... سروشی... الهامی... که اهریمن و اهورا... شرمسار بلندای نام عشقند... :53:{پپوله}:53: |
وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد
این اهنگو دوست دارم ولی طاقت شنیدنشو ندارم _:2: این ترانه رو به عزیزی تقدیم میکنم که دیگه نیست... :53:{پپوله} http://www.youtube.com/watch?v=jlEa1H6PeO4 هایده /سوغاتی وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد انگار نه از یه شهر دور . که از همه دنیا میاد تا وقتی که در وا میشه . لحظه دیدن میرسه هر چی که جاده است رو زمین . به سینه من میرسه آه... ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... وقتی تو نیستی . قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟ گلهای خواب آلوده رو . واسه کی بیدار بکنم؟ دست کبوترای عشق . واسه کی دونه بپاشه؟ مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟ ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... عزیزترین سوغاتیه . غبار پیراهن تو عمر دوباره منه . دیدن و بوییدن تو نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام عمر دوباره منی . تو رو واسه نفس میخوام ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... _:2: {پپوله}{پپوله}{پپوله} |
اکنون ساعت 06:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |