بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است
|
بهترین اشخاص، كسانى هستند كه اگر از آن ها تعریف كردید، خجل شوند و اگر بد گفتید، سكوت كنند. |
ساده ترین کار جهان این است که خود باشی و دشوارترین کارجهان این است که کسی باشی که دیگران می خواهند.
|
بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد |
گر کاری که میکنی٬ هوشمندانه باشد٬ هیچ اشکالی ندارد که تو را احمق بدانند... |
زندگی را دور بزن و آن گاه که بر تارک بلند ترین قله ها رسیدی، لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
|
در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند |
کسی که چند آرزوی درهم ورهم دارد به هیچ کدام از آنها نمی رسد مگر آنکه با ارزشترین آنها را انتخاب کند و آن را هدف نهایی خویش سازد . . . |
اگر شیفته کارت نباشی ، روانت بیمار می شود و در نهایت پیکرت از پای در خواهد آمد . |
آینده جوانان را از روی خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، می توان پی برد نپنداریم که میزان دارایی و یا امکانات آنها ، دلیلی بر پیروزی و شکست آنهاست تنها مهم خواسته و آرزوی آنهاست |
اگر شبی از شبهای زمستانی مسافری به امید گرمی نگاهت به تو پناه آوردتنهاش نذار،شاید در گرمترین روزای تابستان به خنکی لبخندش محتاج بشی. |
کسی باش که عمری با تو بودن ، یک لحظه ، و لحظه ای بی تو بودن ، یک عمر باشد . . . |
قرآن بخوان قبل از اینكه برایت قرآن بخوانند ، نماز بخوان قبل از اینكه برایت نماز بخوانند |
خدا زمین را مدور آفرید تا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی |
کلاغ و طوطی هر دو زشت و سیاه آفریده شدند. طوطی اعتراض کرد و زیبا شد، کلاغ هم راضی به رضای خدابود . اکنون طوطی در قفس است و کلاغ آزاد |
بسياري از افراد خوب موفقيت را مي بينند. براي من موفقيت با تكرار خطا و درون بيني آن بدست مي آيد. در حقيقت موفقيت حاصل يك درصد كار است كه خود از 99 در صد خطا حاصل شده است
|
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد … آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد |
گاهی وقتها چقدر ساده عروسک می شویم
نه لبخند می زنیم نه شکایت می کنیم فقط احمقانه سکوت می کنیم |
همیشه قیمتی ترین چیزها آنهایی نیستند که در دوردست ها دنبالشان میگردیم گاهی همه هستی در کنار ماست کم سویی چشمهاست که ما را به بیراهه می اندازد |
من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم آنهائی است که نمیرسند و رسیدن سهم آنهائی است که نمیدوند . . . |
گاهی گمان نمیکنی و میشود ، گاهی نمیشود که نمیشود ، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است ، گاهی ناگفته قرعه به نام تو میشود گاهی گدای گدائی و بخت با تونیست ، گاهی تمام شهر گدای تو میشود |
خداوندا ، تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است . . |
" هرچه بیشتر دعا کنید خداوند بیشتر دوستتان خواهد داشت " . امام صادق(ع)
|
سعی نکن ترس از شکست ، مانع از حضورت در میدان شود . . . |
مشکلات ٬ انسانهای بزرگ را متعالی میسازد و انسانهای کوچک را متلاشی . |
همیشه سعی کن عاشق کسی بهتر از خودت باش تا با تو زندگی کنه ٬ نه بازی |
آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم ٬ آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم ٬ و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم . . |
آدرس موفقیت : بزرگراه توکل ، بلوار آرامش ، خیابان آزاده میدان عمل ، مجتمع نشاط ، واحد پشتکار ، پلاک 20 ، منزل خوشبختی |
خود رایی و خودبینی ، همه کام و مراد خود طلبیدن و دیگران را نامراد و خوار و زبون خواستن ، راه اهرمن ، و دل به بهی و نیکی سپردن راه یزدان است .
|
از خداوند پرسیدند که چه کار بندگان اورا بیشتر میرنجاند؟فرمود:هنگامی که بنده ام بامن صحبت میکند
من طوری به حرفهایش گوش میدهم گویی جز او بنده دیگری ندارم ولی بنده ام بامن طوری سخن میگوید گویی من خدای همه ی بندگانم هستم جز او… |
داستان غم انگیز زندگی این نیست که انسانها فنا میشوند,
این است که آنان از دوست داشتن باز میمانند |
داشتن پشتكار ، تفاوت ظريف بين شكست و كاميابي است " . سارنف
|
کند به دشمن خود بهر حفظ دین بیعت/مقام حلم تماشا کن و رضای حسن |
دقایقی توی زندگی هستن كه دلت برای كسی اونقدر تنگمیشه كه میخوای اونو را از رویات بیرون بكشی و تویدنیای واقعی بغلش كنی.
|
انسان بر اثر نداشتن حوصله کارش به طلاق می کشد و بر اث نداشتن حافظه دوباره ازدواج می کند
|
من این شعر سیاوشو خیلی دوست دارم چون احساس میکنم میتونه یکی از این جملات قصار و زیبا باشه:
آن لحظه که از نیاز انسان دارد نه کم از هوای حیوان یک دانه ی گندم طلایی از تشت طلا گران بها تر در حادثه های ناگهانی سالم ز مریض مبتلا ترآسوده مباش که بی نیازی یک آن دگر پر از نیازی آنجا که تو فرعون زمانی در تیررس باد خزانی |
دوست داشته باش و زندگی کن!زمان برای همیشه از آن تو نیست |
چقدر سخت است منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر آمدن نیست! |
می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی . |
" بهاي عشق چيست بجز عشق ؟ " . ماري لولا
|
اکنون ساعت 10:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |