اینجا سرزمین واژگان واژگون است:
جایی که گنج،جنگ می شود؛ درمان، نامرد می شود؛ قهقه، هق هق می شود، اما دردهمان درد است ... دوباره شب شد و من خواب به چشمم نمیاد،خوش به حال اونایی که الآن خوابن_:2: رویاتون قشنگ |
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم |
صبح به خیر پی سی
سلام صبح زیبای بهاری تمامی دوستان به خیر و خوشی :53:
من حاضریم رو زدم برم تا عصری :d |
|
سلام و شب همگی به خیر :53:
صبا جون خوش حالم ردت رو تو سایت دیدم . تازگی ها کم پیدا شدی ؟؟ وااااااااااااااای یعنی از صبح تا حالا کسی گذرش به این طرف ها نیوفتاده؟؟؟؟؟؟ |
سلام بروبچ گل اصلحالتون چطوره
من حاضرم |
دیشب که نمیدانستم برای کدام یک از درد هایم گریه کنم کلی خندیدم . . .
(صادق هدایت) -------------------------------------- کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (1 عضو و 6 مهمان) ترنم |
صبا جوون از اونجایی که منم خودم کرمانشاهی ام اصلا دوست ندارم اصلا دلم برات تنگ نشده ا:53:گه قراره فامیلاتون رو دوست نداشته باشی باید هیچ کدومشون رو دوست نداشته باشی(مهدی)پارتی بازی نداشتیم ها :d:rolleyes:ما هم تو فامیلامون از هیچ کس خوشمون نمیاد ولی همه باید از ما خوششون بیاد;) اجباریه اگه خوششون نیاد میزنیم بششون:d
|
نه یلدا خانوم
ما فامیل ها خیلی هم همدیگه رو دوس داریم خیلی هم دلمون برا همدیگه تنگ میشه:d:d:d:d:d اما از کسی خارج فامیل خوشمون نمیاد دلمونم تنگ نمیشه :d:d:d:d:d |
واقعا پس رسم و رسوم ما با شما فرق میکنه ما کلا از فامیل و غیر فامیل خوشمون نمیاد و دلمون تنگ نمیشه :21::21::21:
|
اکنون ساعت 03:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |