سلام |
سلام
به جمع خوبتون :d |
خیر مقدم
سلام خانم یاد خیر مقدم ، بلاخره شما هم اومدید توی جمع گرم و صمیمی ما ، خیلی خوش اومدید:cool::53: |
شکوفه جون من بیشتر:):53::53: |
نقل قول:
سلام ، من یه سر به پاتوق میزنم ، و اگه گل تازه ای اومده باشه من اول بوشو حس میکنم و بعد اونو میبینم و خیر مقدم میگم :53::cool: |
نقل قول:
سلام دایی محمد عزیز نقل قول:
مبارک باشه :53: مبارک نقل قول:
بنظرم ادامه بده ولی سعی بر این باشه حجم کلیپ ها زیر 10 مگ باشد و کلیپ های تاپ رو بزاری چون هم سرعت اینترنت هم حجم دانلود و موارد دیگر باعث میشه کمتر دانلود بشه نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام افسانه خانوم نقل قول:
سلام خاله کارگاه رزی نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام ساد گرامی نقل قول:
خوشم میاد بموقع حساب کتاب گلهای جدید رو داری :d نقل قول:
منم نمیدونم آقا هستند یا خانوم نقل قول:
راستی به دوستان شیرازی کم پیدا هم سلام برسان |
نقل قول:
سلام رزی جون هستم زیر سایه شما ، دخترمم خوبه درگیر امتحاناتشه منم با دختر کوچیکم در گیر امتحانم. نقل قول:
سلام آقا مهدی من هر جا هستم دعا گویم،آقا مهدی همه می دونن ما تو فک وفامیلمون پر حرف نداریم شما احوالپرسیتونو کنید.;) |
سلام، شب همگی بخیر |
سلام
خوبین دنگ و باس(چه خبر):) دایی محمد لب تاب مبارک اقا مهدی فقط خبر موفقیت اوردی پس شیرینیش کو؟مرافه انا صبا گیان کجایی کم پیدایی به به شکوفه خانوم مزین کردی قهوه خونه رو:) بروبچ تازه و جدید چطورن خب دیگه اها یه چیز قهوه خونه رو مهمش کردم از جناب مادم تشکر میکنیم که همچی جایو تاسیس کردن والان شده باتوق بچه های باحال پی سی{شیت شدن} دیگه گفتم حالا که دایی محمد با اقا مهدی شیرینی میده بزار اینجام مهم بشه ودیگه لازم نباشه دوباره شیرینی بگریم چون برای سلامتی ضرر داره:d فعلا برم شب همگی خوش |
شب خوش
وای شیرینی کی میخاد بخره کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) mohammad.90 12:30 |
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |