سلام به همه دوستان همیشه حاضر و همیشه غایب
خوبین خوش میگدره چه خبر سلطان عشق خوش اومدی مطمئن باش که خوش میگذره ------ انا مه نمیدانم چرا حرفیدنم نمیاد میام همه نوشته های بچه ها رو میخونم اما نمیتونم چیزی بنویسم انا اقا مهدی صورتی رنگ موبایل فروش کجایی اقا از وقتی معروف شدی دیگه تحویل نمیگری:21: وای وای رزیتا جونم چه مادر سختگیری بودی:21: |
سلام سروران :) |
اولا که خاله رزی جونم ضمن سلام به عرض می رساند سخت گیری برای درس خیلی هم چیز خوبیه! |
به به مدیر بخش زبان هایه بیگانه
خوش اومدی به پاتوق خونه;) انا اقا مهرگان جمله قابل ندارن:)خواهش میکنم ما بیشتر:cool: انا اقا مهرگان من زبانم افتضاح افتضاحه:65: کلی دارم تلاش میکنم تا یه علاقه ای ایجاد کنم زبان یاد بگیرم_:2: |
|
ممنون صبای عزیز و مهربون خوشحالم از اشنایی با شما ......................
باران جان ارزو میکنم همیشه شب و روزت پر از مدادهای رنگی باشه..................... ترنم مهربون و گل دختر عزیز ممنون از استقبال گرمت تاج سری یه دونه ای ..عزیز دردونه ای...............ممنونم از لطفت ...........................مهرگان number one حتما به مطالب سایت سر میزنم و استفاده میکنم خیلی متشکرم ازتون واقعا خجالتم دادید.................................. فقط ببخشید اگه نمیتونم بالهجه خودمون حرف بزنم خیلی وقته اونجا نبودم و از بچگی زیاد کرمونشاه نبودم که بتونم با لهجه قشنگ خودمون حرف بزنم.ازاین بابت منو ببخشید ......................یه وقت فکر نکنید کلاس میزارم . |
سلام سلطان عشق خیلی خوش اومدی:53:
|
سلام یلدا خانوم گل گلاب مهربون مرسی عزیز از لطف و محبتت.........خیلی خوشحالم ازاشنایی باهاتون..........................واقعا همه چی عالیه اینجا......................لحظاتت پر از مداد قرمز
رزیتا عزیز ممنون از خوش امد گوییت ...................همانا من گِلی ناچیز هستم ....اومدم مدتی کنار شما گلها باشم...................... البته باعذرخواهی از سعدی که شعرشو عوض کردم.................. |
سلام به دوستای گلم :53:حالتون چطوره؟
رزیتا جون اگه خدایی نکرده معلممون بخاد بی اطلاع ازمون امتحان بگیره چون کلا تو کلاسمون ده نفریم همه با هم متحد میشیم امتحان نمیدیم یا اینکه یه جوری معلممون رو می پیچونیم آقا مهدی بانظرتون موافقم(خیلی حال میده امتحان داشته باشی و معلمت نیاد)انگار دنیارو بهت میدن سلطان عشق عزیز میتونم یه سوال بپرسم؟ |
بفرمایید.............................
|
اکنون ساعت 07:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |