![]() |
نه اریانا جان هماهنگ کجا بود برادرم :d من کجا عاشق شوهر کردنم..{B Adabi} |
نقل قول:
نقل قول:
|
خب دیگه خیلی زبون دراز شدید دخترای عزیز ...روزتونم راستی مبارک.....
شبتونم بخیر |
غزل بانو عکسهات قشنگ بودند |
نقل قول:
روزمون واقعا مبارک ... مرسی : ) نقل قول:
چیه نکنه حسودیت میشه :p از نزدیک ِ نزدیک می برمش اونجاها رو ببینه ... نگفتی اهل کدوم شهری ننجون ؟! نقل قول:
|
نوشین بانو بهتون خوش آمد میگم :53:
و تبریک برای قبولی موفق باشی گلم {پپوله} غزل جون معنی تو و آریانا هردو درسته مهبا هم مانند ماه معنی میده هم همراه با ماه :) |
|
سلام |
من هم شمال پی سی اومدم هم تابستون اومدم شمال کباب ترش هم خوردیم
به نظر من خوش مزه بود کیفیتشم خوب بود اما اینقدر 10 نفر دیگه ای که باهام بودن گفتند اه اه اه چقدر بد درستش کرده بود و جیر بود و سفت بود و کوفت بود گوشت الاغ بود و از این حرفها دیگه جرات نکردیم بگیم خوش مزه بود هیچ ایرادی هم نداشت . باقاقاتوق هم دیدیم زیاد نپسندیدیم خصوصا که باقالی یه خرده نافخ هست و بنده فراری از این جور چیزها . کته کتاب ندیدم نشد بخوریم . اما خاطرات خوب و بد زیادی داشتیم اونجا . همه چیزم ارزون بود خدایی ویلا و خونه و خلاصه همه چی . اما شمال فقط واسه یه سری شرایط خاص خوبه واسه زندگی نمیشه یعنی منی که همه ش 4-5 روز اونجا بودم متوجه شدم نمیشه واسه یه زندگی راحت و خوب اونجا موند باران و رطوبت و هوای ابری برای همیشه سخت و غیر قابل تحمله هر کجا اب میخوردیم مزه زنگ اهن میداد لباسامون 4 روز پهن بود روی رخت خشک نمیشد یا مثلا در شهری مثل منجیل با اون همه وزش باد چیکار میکنن ؟ کلا زیاد سرد بده زیاد گرم بده زیاد باران بده زیاد خشکسالی بده زیاد برف بده زیاد گرد و غبار بده و اصلا خود زیاد بده ! . همه چی طبیعی و نرمالش تازه این میشه اب و هوا امکانات و چیزای دیگه هم رل اساسی رو بازی میکنند . |
هیییییی ی ی ی روزگار_:2:
سلام به همه دوستان کعزیز دلم براتون تنگ شده بود چطور اصل احوالات :) منم مثل شکوفه از اونجایی که نبودم همه رو خوندم واییییییییییییییی گلبـــــــــــــــــــــــــــ ــرگ یه عالمه خوشحال شدم قبول شدی {شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} انشالله قبولی دکترا تو ببینم دفعه بعد عزیزم نوشین خیلی خوش امدی به جمع دوستات وتبریک بسیار به خاطر قبولیت عزیزم موفق باشی شکوفه مرسی بابت تبریک تغییر رنگمون غزلی ممنون بابت اون خونه کلبه ای خیلی قشنگ بود تونستم ببینمش ممنون بابت عکسایه قشنگت غزل بانو اهنگم خیلی قشنگ بود کلی لذت بردم راستی شکوفه خیلی خوشحال شدم مدارکت پیدا شد و اخرشم دست گل همتون درد نکنه که یه جا برا من نزاشتین تا منم بیام مسافرت مرافه{قیژه} |
اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |