نقل قول:
|
درود به همگی دوستان عزیز :53: |
سلام جواد جان امیدوارم قلبت مثل یخ دربهشت شیرین باشه....................
من رزمی کارم ..................اما ترنم جان پرسپولیسیم............................ مرسی حسین جان منم خوشبختم از اشنایی |
سلام به همه دوستان |
بچه های تو پ و دوست داشتنی و گل کرمونشاه شنیدم باز گرد و خاک اومده
ماسک یادتون نره...................................................... .... اگر دورافتاده ام از تو نشان بی وفایی نیست وفا ان است که نامت را نهانی زیر لب دارم............................... مراقب خودتون باشید شاهزادگان و پرنسسهای خاک پاک کرمانشاهان باختران |
نقل قول:
سلام ، مرسی از لطفت ، راستی ، بکو ببینم خانم هستی یا اقا ؟ سلطان عشق :53::cool: |
نقل قول:
|
سلام دوستان،5تا پیام خصوصی واسه من اومده تو صندوق ورودی که میرم پیام ها رو نمیاره شما میدونید باید چیکار کنم؟دوستایی که پیام فرستادن برام میشه خواهش کنم دوباره پیامتون رو بفرستین؟
|
یلدا جون اگه پوشه پیام های خصوصیت پر شده، باید پیهامهای گذشته رو که لازم نداری حذف کنی، اگرم هنوز پوشه پر نشده اینکارو بکن: وقتی که صفحه پیامهارو باز میکنی کنار پیامها سمت راست بالا رو نگاه کن مثلا نوشته امروز، دیروز یا هفته گذشته کنار همونا یه علامت + هستش که روش کلیک کنی نامه هات میاد |
مرسی رزیتا جون بازم مثل همیشه شما به دادم رسیدین:53:
|
اکنون ساعت 04:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |