|
نقل قول:
چاکر خاله رزی!:cool: نقل قول:
آقایی!:cool: آنا مهرگان آخه درس خواندن اگه چیزی باشه که بچه بهش علاقه داشته باشه خب خودش میره دنبالش در غیر اینصورت باید هولش بدی! نقل قول:
پسردایی سلاااااااام! |
ای صبا با تو چه گفتند كه خاموش شدی؟
چه شرابی به تو دادند كه مدهوش شدی؟ تو كه آتشكده عشق و محبت بودی چه بلا رفت كه خاكستر خاموش شدی؟ به چه دستی زدی آن ساز شبانگاهی را كه خود از رقت آن بیخود و بیهوش شدی تو به صد نغمه، زبان بودی و دل ها هم گوش چه شنفتی كه زبان بستی و خود گوش شدی؟ |
به به به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ی بده |
دلم پُر است پـــرِ پــرِ آنقــــــدر که گاهی اضافه اش، از چشمانم می چـــــکد
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ترنم, Saba_Baran90, یلدا جوون |
ترنم گیان بینم اشکمه در میاری!_:2:
|
نه عزیزکم
ننوشتم اشکت در بیاد که قشنگ بود توش کلمه صبا داشت گفتم بزار صبام ببینه:) |
ما چاکریم!:cool: به اندازه چای داغ شب های امتحان دوستت دارم اما اضطراب نمی گذارد نه گرمایت را حس کنم و نه آرامشت را! |
نقل قول:
ولا منم نمیدونم اون آهنگ از کیه نقل قول:
الان نسبتا همجوره که صبا گفت، صبا ولی داداش شروینه از قلم انداختی :) بری چه مخوای با سر بری تو دیوار؟ امروز به اندازه موهای سرم و سرت مهمان داشتیم، الان فهمیدم که : واقعا جمعه عجیبه ! دیر میگذره آقا، دیر میگذره ! البت راس میگی در مورد درس، منو خواهرم خوره ی درس بودیم، الانم خواهرم هنوز ایجوره ولی مه نه ! نقل قول:
سوسانو گیان، نازی :) نقل قول:
یه شعرم وه بالای مه بگین :d |
بالای مهرگان
نقل قول:
---------------------------- امشب از تو مینویسم ... به گل های یاس که نگاه میکنی انگاری دارن فکر میکنن یه تفکر سپید یه سکوت پربار دارن خیلی نازک هستن ظریف و کوچیک اما وقتی میخوای از شاخه جداشون کنی عطرشونو از هیچ کس دریغ ندارن حتی توی خونه های قدیمی و کاهگلی هم باز میشن خیلی بی ادعا و کم توقع و در عین حال خیلی بزرگ و زیبا هستن درست مثل تو از تو و به یاد تو مینویسم امشب از تو مینویسم از تو و قلب رئوفت از قشنگی محبت از دو چشمون کبودت از تو که تو این غریبی آشنای مهربونی وای که چشمات پره حرفه با زبون بی زبونی امشب از ستاره گفتم پر نور شد شب تارم حیفم اومد که به یادت گلی تو باغچه نکارم تو خودت یه پارچه مهری توی آسمون برفیم قربونت بشه الهی دل تنهای دو حرفیم امشب از تو مینویسم گل یاس مهربونم که اگه یه روز نباشی مثل یه برگ خزونم از تو که نور امیدی توی این شبای تاریک منو تا خدا کشوندی توی این جاده ی باریک امشب از تو مینوسم ای مسافر غریبه که خدا تو قلب خستم مهری از تو آفریده که خدا تو قلب خستم مهری از تو آفریده ------- |
اکنون ساعت 07:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |