سلام صبح شنبتون به خیر انشاالله هفته خوبی داشته باشید {جشن پتو}
|
سهراب سپهری تولد : ۱۵ مهر ۱۳۰۷ در قم –وفات : ۱ اردیبهشت ۱۳۵۹ در تهران) شاعر و نقاش ایرانی بود. او از مهمترین شاعران معاصر ایران است و شعرهایش به زبانهای بسیاری از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی و ایتالیایی ترجمه شدهاست. وی پس از ابتلا به بیماری سرطان خون در بیمارستان پارس تهران درگذشت.
http://static.cloob.com//public/user...aa10e720b5-300 |
نقل قول:
سلام حسین جون اصلا نگران نباش ، احتیاجی به دستیار ندارم ، ممنون که به فکر منی:53::cool: نقل قول:
سلام شکوفه خانم ، من میدونستم که ایشون اقا هستن ، حس ششومم اینو بهم گفته بود ، فقط میخواستم از زبون خودشون بشنوم :cool::53: |
سلام به همه ی دوستان گلم ان شالله هفته خوب وهمراه با سلامتی اغاز کنید شاد باشید در پناه حق{پپوله}:53: |
|
من که هنگیدم.........................الان اینجا همون نسبتا درسته؟
|
نقل قول:
سلام اقا مهدی ، چطوری :53: هر طو رخودتون مایل هستید ، ، ببینید از دوستان کسی هست که جای منو بگیره ، البته وقتی نیستم . در ضمن از نقل قول گرفتناتم مرسی:cool: |
اقا مهدی اول خودت بیا ببینم به خاطر غیبتات من موجه میکنم یا نه
یا باید بری خانومتو بیاری من باهاش صحبت کنم:d بزنم بشد مهری مگه اشکالش چیه خیلیم قشنگه بعد مهم نفس عمل در توصیف بالای مهرگان بود;) ----- یادم رفت سلام کنم:p سلام خوبین دنگ و باس(چه خبرا) |
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تاپیکاتون چرا نقل قول رو هم میزارید دوستان؟ |
|
اکنون ساعت 07:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |