سلام به دوستای گلم حالتون چطوره؟من که اصلا خوب نیستم امیدوارم شما خوبه خوب باشید
|
سلام
زاع ما خوشه را خروار کرد هرچه کم کردنداوبسیارکرد |
سلااااااااااام پسردایی مهدی متواضع!:cool:;) |
سلام به همه دوستان انشاالله خوب وخوش سرحال باشید :cool:
بعضی از دوستان کم پیدا شدن اسم نمی برم ولی این رسمش نمیشه :41::41::53: |
نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام خاله عمه کارگاه رزی :d :cool: نقل قول:
احسنت ای بانوی لبتاپ دار نقل قول:
امسال دیگه تصمیم گرفتم اصلن احوالی از غایبین نگیرم :d من که اصلا احوال مهبا،مهدی شیرازی،آریانا، غزل بانو،شابادی 20،علی پی ، 80، ،فرانک، شروین، امیر عباس خان انصاری،جیگیلی، خاله مینا بزرگه،دایی محمد رو نمیگیرم. شوخی شوخی: یعنی من دروغ میگفتم :24: این ترانه محمد نوری است خدا بیامرزدش ترانه ایرانش هم خیلی دوس دارم نقل قول:
نقل قول:
این متواضع چی بید؟ ها خوردنی وبید؟ کیه کیهههههههههه :d نقل قول:
سلام محمد شیرازی عزیز |
4 اردیبهشت 91
یه روز هایی، یه شب هایی وقتی داری قدم می زنی دوست داری همینطور
بری بری بری تاجایی که نمی دونی تا جایی که خسته بشی بشینی و بگی خداااااااااااااااااااااااااااا ااااااا !!! چیکار کنم !!! http://static.cloob.com//public/user...e1aa2346f5-300 ------------------------------------ این مطلبه دقیقا احساس خودمه _:2: خــــــــــــــــــ{قیژه}ــــــ ـــــــــــدا 48 ساعته کلا 6 ساعت نخوابیدم الانم ساعت یه ربع به 3 و انقدرم خستم خوابم نمیبره{قاط} بخدا طول این دو روز یه اتفاقایه عجیب و غریبی افتاده که واقعا میخوام بزنم بشه{B Adabi} این استاد بی شعور:mad:{B Adabi}:mad: اصلا نمیدونم چکارش کنم{قاط} فقط مگه خدا اصلاحش کنه:63: امیدوارم مجبور نشم حرفی بهش بزنم:102: فعلا خدا روشکر فردا میرم ولایت:63: هوای سنندج داره خفم میکنه{قاط} ------------------------ راستی بچه ها همه مطالبو خوندم اقا مهدی چشم برای امپراطورم شعر میذارم:) افسانه جون شما که خودت ماشاالله شعر قشنگی از اسمت برای امضات انتخاب کردی اما چشم حتما برای شمام میزارم دیگه کســــــــــــــی نبود:d |
|
سلام دوستان من رها هستم از آشنایی با شما خوشبختم:53:
|
سلام به همه ی اهالی شهر پی سی، ما که چند وقتیه اینجا چادر زدیم و تو این شهرم غریبیم و فامیلی ام اینجا نداریم. من تصمیم گرفتم بیشتر بیام بلکم دری وا شد و لااقل دوستی پیدا شد که حالی ام از ما بپرسه.
ز دیدارت اگر دورم دلیل بی وفایی نیست وفا آن است که یادت را همیشه بر زبان دارم |
|
اکنون ساعت 08:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |