با نظرتون موافقم
|
الان در حالت کامل دشارژ هستم جالبه اولین بار هست که پشت کامپیوتر هستم و احساس خستگی میکنم ! امروز شاید در طول این 1 یا 2 ماه بهترین روزم تو فروم بود چون یه پستهایی رو دیدم که تا به حال ندیده بودم ! خلاصه کلی لذت بردیم از دیدن این پستها ! |
اینترنتم دنیای عجیبیه ها ! دلت برای یه عده تنگ میشه که تا حالا ندیدیشون حتی نمیدونی هویت واقعیشون چیه |
بچه ها سلام امیدوارم روزتون پر از مدادهای رنگی و شاد باشه......................
ترنم جان از تو میخوام که مدیر بخش تالار ازادی بی زحمت تاپیک صندلی داغ رو بزاری................................ |
سلام
نقل قول:
سلام رها خانم .اینجا باغ گلهای زیبای بهشتیه و شما گلی هستید از این باغ ، به باغ گلهای زیبای بهشتی خوش اومدید :53: :cool: نقل قول:
سلام ترنم خانم ، واقعا همین طوره که میگین ، ممکنم هست کسی ندیده و نشناخته جذب کسی بشه که این واقعا عجیبه .. نه..؟ :cool: |
یه مشاوره میخوام ازهمتون پسر دوست بابام بهم پیشنهاد ازدواج داده,عاشق هم شدیم حالا بابام درشرف فهمیدنشه چیکار کنم؟راهنمائی سریع میخوام تو بدمخمصه ای افتادم
|
نقل قول:
|
ممنون شکوفه جان...................................مرسی
النا خانوم من نمیدونم روابط بین خودتون و پدرتون و دوست پدرتون در چه حده؟؟؟؟؟؟ اما اگر عاشق واقعی هستی و واقعا تصمیمتونو گرفتید به هیچ قیمتی همدیگرو از دست ندید......................اما شاید پدرت بفهمه دعوات کنه یا عاقلانه باهات صحبت کنه...................................................... که من به دومی خوشبینترم.......................یادت باش پدر ومادر بد بچشونو نمیخوان............. |
سلام به همه ی اهالی با صفای شهر پی سی :cool:و یه سلام بلند به آجی یلدای خودم:53:. امشب اومدم اینجا که هم یه سلامی داده باشم و هم به تصمیم میناییم[به جای تصمیم کبری ] عمل کرده باشم.
|
|
اکنون ساعت 05:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |