سلام به همگی:53:
نقل قول:
سلام آقا مهدی در کنید مشغول باشید :) مرسی چشم اقای سلطان عشق:53: مینا آبجی پیدات نیست ،کجایی خواهر؟من ماندم تنهای تنها_:2: |
نقل قول:
سلام بر ترنم خانوم نقل قول:
سلام صفورا خانوم نقل قول:
سلام |
سلام به تمامی دوستان عزیز |
یک استکان چایی داغ مهمان منی |
|
نقل قول:
|
سلام به همه تون به گرمی .... ولش کن!
یه سلام گرم به همتون! ترنم گیان حال حرفیدن ندارم راستش! اما میام می خونم حرفاتونو حتی اگه آن نشم به یادتونم پسردایی ممنون که حواست هست من غیبت نخورم حسین من یادم نمیاد این امضاتو کجا شنیدم؟ یه جمله بود توی یه فیلم یاسریال اگه اشتباه نکنم! قشنگه! |
سلام گرم گرم گرم به گرمای تابستان به همه ی دوستان :53:م
نقل قول:
|
پشت کوه های بلند سریال طنز تاریخی جدید امر الله احمد جو شبکه 3 بعد از روزی روزگاری و تفنگ سرپر
نقل قول:
خوش اومدی safoora هم دانشگاهی گرامی اسم شما به چه معناست ؟ ایرانیه ؟ امیدوارم که لحظات خوبی داشته باشین اینجا . دوستای دیگه مون حالشون چطوره ؟ کیا نیستن ؟ براشون غیبت رد کنیم ؟ بیشتر از همه این روزها مهبا هم نیستش حالش خوبه ؟ بقیه چطورین ؟ چیکار میکنین با گرمای زودرس ؟ اقا ! یه چیزی از دیشب یه سریال خوب دیگه از اقا امرالله احمدجو (روزی روزگاری و تفنگ سرپر) از شبکه سه با همون تیم و عوامل قبلی شروع به پخش کرده من اتفاقی توی روزنامه خوندم امروز تکرار قسمت اولش رو نگاه کردم به نظر میرسید خیلی خوب باشه و روش کار کرده اند من خوشم اومد . سریال طنزه اما بازم تاریخیه باز اقای محمود پاک نیت ( حسام بیگ) و مثلا خواهرزاده ش نسیم بیگ (اقای فیلی) و چند شخص دیگه هم هستند باز قرار بوده خانم ژالو علو هم باشه اما به خاطر کهولت سن نتونسته اند و یک نفر هم که تقریبا یاداور مرحوم شکیبایی باشه هم هست در سریال . من خوشم اومد بیشتر از همه از قوی بودن زبان و ادبیات فیلم توی روزنامه هم نوشته شده بود که خیلی کار شده روی این موضوع واقعا زبان قوی و دلنشینی داره لهجه و لوکیشن اصفهانی هست این مجموعه هر شب ساعت 21 پخش میشه و فرداش ساعت 2.5 تکرار میشه 50 قسمت 45 دقیقه ایه .... توصیه میکنم ببینین . |
سلام علیکم
حال دوستان چطوره دیدید اسم غایبا رو زدم پشت شیشه همه اومدن:d صفورا جان خوش امدی:) به به جناب دانه کولانه مزین کردین خوش اومدین اما یه چیز خیلی شانس اوردین اومدین یه حاضری زدین ها چون میخواستم اسم شمام بزنم پشت شیشه این سریالم من که خوابگام نمیتونم ببینم اماخونه بودم تبلیغشو دیدم حال مهبام خوبه انشاالله به همین زودیا میادش خوشحالم همه سلامتن موفق باشید:) |
اکنون ساعت 05:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |