|
خب مهمترین اتفاق امروزم این بوده که به خودم اعتراف کردم معتاد شدم به پی سی سیتی!! خدا به خیر بگذرونه با همسر مهربان;)!!!
دیگه اینکه مدیر آموزشگاه تصمیم گرفتن اولین گرد همایی مربوط به اموزش شنیون باشه ومنم کارم در اومد...موندم از خودم که چه رویی دارم به خدا...!!! |
دلم تنگه بدجوری!
اما با وجود استرس و دلتنگی می درسم! ایشالا که تموم شه این امتحانا یه نفس راحت بکشیم! خسته ام! خستگی هم شده اتفاق مهم هر روز! از همون صبح که چشم باز می کنم خسته ام همه خسته اند چرا واقعا؟ کارامون زیادن یا چون مجبوریم بارشونو تنهایی به دوش بکشیم خسته مون می کنن؟ التماس دعا |
تولد
هوووووووووووووووووووورا بعد از یه استرس یک ساعته برای بار چهارم عمه شدم امشب {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
افسانه ی عزیز خوشحالم برات . حس خوبیه ؟! من هنوز عمه نشدم اما خیلی دلم میخواد زودتر این اتفاق بیافته...
امروز خبر بدی شنیدم ، بچه که بودم از این شهر به اون شهر زیاد میرفتیم... یکی از همسایه هامون یه خانوم مسن و تنهایی بودن ،از بابا خواهش کردن که شبهایی که خیلی تنهان پیششون بمونم. بیشتر خط فکریمو مدیونشونم ... ایشون معلم باز نشته بودن، حافظ وسعدی و مولانارو بهم شناسوندن ... هر چیزی که الان دارم از ایشونه... امروز متوجه شدم فوت کردن ... تو تنهایی...تو غربت... امروز روز خوبی نبوده برام ... کاشکی بهشون میگفتم که چقدر برام عزیز بودن ... |
ماهین جون خیلی متاثر شدم
تسلیت می گم خدا بیامرزه روحشون شاد _:2: ============= ایشاالله به زودی عمه بشی تا لذتش رو ببری |
کارآموزی :20::20: خدایا یه لیسانسه ها همش ییه لیسانسه ها {قاط} ای خدا ! |
|
تولد داداشم!!!! {شیت شدن}
|
خب تنها اتفاق مهم امروز خستگی و خستگی و خستگی بود...
بچه های آموزشگاه امتحان عملی داشتن . 7 ساعت سر پا بودم... بد تر از اون اینکه از کلاس 15 نفری ،فقط 5 نفر کارشون قابل قبول بود..._:2: |
اکنون ساعت 05:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |