![]() |
♥
این ترانه گیلکی با صدای استاد (خواننده موسیقی سریال پس از باران) فوق العاده ست ...
دانلود ترانه زیبای گیلکی |
شمال این روزا آفتابی ِ ...
امروز داشتم به خورشیدی فک می کردم که یه ظهر پائیزی ِ سردو دلگرم می کنه .. به جاده رفتن فاصـــله به پریناز , دختر زیبای ترکمنی که توی جاده باهاش دوست شدم وُ هی لبخند تعارفم می کرد .. به شبای یواشکی ِ دریاچه .. به مهیاب دختر شیطون رشتی که دم آخر محکم بغلم کردو بوسید و گف ینی دیگه نمیبینیمت غزل ؟! به پاتوق بچه ها پشت دانشگاه .. به نیمه شبای تنهایی توی حیاط خوابگاه و درد و دل با ماه ... به راه رفتن روی جدول .. به عکسایی که گرفتیم ... به خونه سالمندان ! اون پیرزنه که اشک توی چشماش جمع شده بود و میگف "بچه چیه ! چشمات نمیبینه , گوشات نمی شنوه , اون وخ دیگه هیشکی نمی خوادت !" دستشو بوسیدم گفتم من میشم دخترت .. غصه نخور ... به این که چقد دلم برا اینجا تنگ می شه وختی که برم ! به صدای گرم محمد نوری که الان دارم گوش میدم : جان مریم چشماتو وا کن / سری بالا کن / در اومد خورشید / شد هوا سفید / وقت اون رسید / که بریم به صحرا / وااای نازنین مریم جان مريم چشماتو واكن / منو صدا كن / بشيم روونه / بريم از خونه / شونه به شونه / به ياد اون روزها / وااای نازنين مريم . . . غزل |
نقل قول:
آدم به خانه اش عادت می کند خب. دست خودش نیست. توی آن مساحتِ خاص، آن فضای خاص، آن دیوارهایِ کج و معوج و کلی جا که معلوم نیست چرا آنجا هستند بزرگ شده و خو گرفته با شکل و شمایلش. مثلا یک طاقچه ای هست توی حمام که هیچ کس هنوز نفهمیده چرا آنجاست و به درد چه کاری می خورد. گاهی همین عیب و نقص ها و اضافات جذاب تر از کل خانه است، به خصوص وقتی مدتها دور باشی و بخواهی حس و حال در خانه بودن را به یاد بیاوری. نمی دانم. شاید سفر تنها به این دلیل خوب است که بعدش خانه ای هست که پاهایت را تویش دراز کنی و نفسِ عمیق بکشی. شاید اگر همه ی چیزهایی که آن بیرون شهر آزارت می دهد را فاکتور بگیری، نتیجه ش بشود همین خانه...با تمام طاقچه هایِ به درد نخورش! پ.ن: یک خانه ی خوب و یک خواب خوب. همین |
غـــــــــزل دلم واست خیلی تنگ شده بوود _:2: |
نقل قول:
فکر کنم جای حمومو و پذیرایی اشتبا گرفته شده توی خونه....طاقچه هارو قدیم توو پذیرایی میزاشتن ....حالا یا اشتباه از معمار بوده یا شما ؟ نقل قول:
واقعا خدا چه صبری داره ...هر روز یه داستان دارین شماها... نقل قول:
غزل تو با هر کی بهت میخنده سری دوست میشی؟ چقد ساده ای تو دخترک........ما رو ببین دلمون به کی خوشه:d مهیاب...یعنی چی؟ یعنی جوینده ی ماه ؟ معنیش جالب نیست اما اسم تکی هستش...این واژه رشتی که به کار بردی درست نبود ..خیلی غلیظ بود...انگار تیکه انداختی:d...به جاش بگو گیلکی.... حالا جدی داری میری ؟ ....دست ما رو توو حنا نذاری ...من اینجا منتظرتم..زود بیا..... این شبای یواشکی دریاچه و پشت دانشگارم از برنامه هات حذف کن... |
سلام |
سلام دوستان خوبم خیلی دوس دارم بیام شمال . یکی از ارزوهامه ولی تا حالا قسمت نشده .کی بتونم بیام خدا میدونه . البته اگه دوستان منو قابل بدونن . دوس دارم بیام تو اون جنگلای زیبای باحالتون .خیلی هم دوس دارم از نزدیک دوستان خوبم رو ببینم.به امید دیدار.:cool::53::53: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یکی از دلتنگیای من گلدونای شمعدونی بود و درخت انجیری که بابا تو حیاط کاشته بود .. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اگه بخوام تیکه بندازم . میگم این پسره ی بیمزه ی لوس تهرونی (با ت دسته دار) ! :d نقل قول:
به همین راحتی ! نقل قول:
نقل قول:
پر از شور برای رفتن , پر از دلتنگی برای خونه ... نقل قول:
نقل قول:
و دوست دارم وختایی رو که شبیهش نیستم ... نقل قول:
نقل قول:
جنگل هم می فرمایند باحالی از خودتونه . |
نقل قول:
وسط جنگل میخوای دوستانو ببینی؟ عجب.:d ایشالا دوستانم میبینی...حالاکدوم یکی از دوستانو دوست داری ببینی؟ راستشو بگو...هر چی توو دلت داری بریز بیرون ...اینجا غریبه نداریم.... |
اکنون ساعت 11:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |