زمانی که به فردا امیدواری اقتدار از آن توست. آنچه کرم ابریشم آنرا پایان دنیا می پندارد در نظر پروانه آغاز است |
خواستم ترکِ جان کنم که نشـد یا تــُرا مــهربان کنم ، که نشــد خواستم تا به عشق آمدنت پیریـم را جوان کنم ، که نشــد خواســتم تــرا بــرای خــودم کنج ِدیری نهان کنم ، که نشـد خواستم شاه دل تو باشی و من هر چه گویی چنان کنم ، که نشـد خــواســتم تا بــرای رفتـن تــــو گریه را بی امان کنم ، که نشـد خواستن توانستن است ، می گویند...! خواستم من ، گمان کنم ، که نشـد مثــل تکــرار این ردیف از شعر خواستم حذفِ آن کنم ، که نشـد omid ahmadi |
زندگی پر از صدای پای کسانیست که همان گونه که تو را می بوسند، طناب دارت را می بافند |
کوه با اولین سنگ آغاز می شود و انسان با اولین درد در من زندانی ستمگری بود که به آواز زنجیرش خو نمی کرد و من با اولین نگاه تو آغاز شدم شاملوی بزرگ |
گرمترين احساساتترا نصيب كسي كن كه در سردترين لحظه هابه ياد توست |
فكر كن توي يه دنياي شيشه اي زندگي مي كني پس به سمت كسي سنگ پرتاب نكن..چون اولين چيزي كه خراب ميشه دنياي خودته |
آن که بی دلیل مرا به در آمدن آفتاب امید می دهد ابله دلسوزساده ایست که نمی داند نومیدی سر آغاز دانایی آدمیست*سید علی صالحی |
شايد نشود به گذشته بازگشت و يک آغاز زيبا ساخت ، ولي ميشود هم اکنون آغاز کرد و يک پايان زيبا ساخت |
هیچکس پر آوازه و به نیکی ثمر نمی گردد مگر آنکه از بدیها بپرهیزد .
|
علم از خطا مبراست و لكن علما همواره خطا مي كنند " . آناتول فرانس
|
اگر کسی توی چشمت نگاه کرد و قلبت لرزید ، عجله نکن !! چون ممکنه یه روزی کاری با قلبت بکنه که چشمات بلرزه .... {پپوله} |
گویند آن سوی ناکامی ها همیشه خدايي هست که داشتنش جبران همه ناکامی هاست |
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . |
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است |
زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن . |
خوب گوش کردن را یاد بگیریم… گاه فرصتها بسیار آهسته در میزنند |
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود ، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
|
به کم نور ترین ستاره ها قانع باش ، چراکه چشم همه به سوی پر نور ترین ستاره هاست . . . |
فکر کردن به گذشته ، مانند دويدن به دنبال باد است |
امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد |
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . |
توی دنیا دو نفر باش یکی واسه خودت و یکی برای دیگری واسه خودت زندگی کن و برای دیگری زندگی باش . . . |
هیچ گاه از دوست داشتن انصراف نده ، حتی اگه بهت دروغ گفت
بازم بهش فرصت جبران را بده |
برای روز های بارانی سایه بانی باید ساخت برای روزهای پیری اندوخته ای باید داشت |
برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی |
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است . . . |
اگر روزی عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود |
تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشيد است پس همیشه امید داشته باش |
مثل ساحل آرام باش ، تا مثل دریا بی قرارت باشند |
آن که امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت ، هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست |
مشکلی که بوجود آمده ، بگرد و راه حلش را پیدا کن ، دنبال این نگرد که چرا بوجود آمده |
هرگز به احساساتی که در اولین برخورد از کسی پیدا میکنید اعتماد نکنید |
هیچ وقت خودت را برای کسی شرح نده کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد و کسی که تو را دوست ندارد آن را باور نخواهد کرد |
محبت همه چیز را شکست میدهد و خود شکست نمیخورد |
از اندیشه ها و آرزوهای دیگران ، برای موفقیت خود کمک بگیرید |
وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جایی دیگر ، کار بیهوده ای است |
سکوت سرشار از نگفته هاست و نا گفته ها پر بها ترین داشته هاست |
ستارهایی كه می شكنه می شه شهاب ولی دلی كه می شكنه می شه سوال بی جواب! |
برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد، چون بر این باورند که :
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت ... |
|
اکنون ساعت 01:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |