سلام به همه ی همشهریای باصفای خودم علی الخصوص جووووووونم یلدا جون ،حالتون چوطوره:dیلدا جون تو عربی می تونی رو منم یه حساب ویژه باز کنی آخه کمربند مشکی عربی دارم:d،به هرحال من امسال شکر خدا بعد از سالها امتحان ندارم و همه جوره در خدمتم.
آقا مهدی ماشالله به این نفس من که می خوندم کم آوردم واقعآخسته نباشید داره:d اگه اینجوری حساب کنید اینجا کارش از سرزمین و ولایت و شهر گذشته کم کم داره میشه یه دنیایی واسه خودش. من که حضوریمو زدم .بدرود تا وقتی دیگر |
سلام ، بوی گل میاد
نقل قول:
سلام صفورا خانم ، به باغ زیبای گلهای بهشتی خوش اومدید،...... ایشالا :53::cool: نقل قول:
سلام مهدی جان ، ناراحت نباش ، گلهای من هرگز نمیخشکن :53::cool: |
نقل قول:
|
|
|
نقل قول:
سلام امیرحسین آقا:53: نقل قول:
زیباست :) نقل قول:
سلام آقا نقل قول:
دست شما درد نکنه چه لطف بزرگی کردید :d نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام اقا محمد شیرازی نقل قول:
سلام امپراطور نقل قول:
حال شما چطوره لب تاپ خوب هستند :d بابا مدیر بابا مدیر اسم پشت شیشه زن بابا اقتدار نقل قول:
سلام مینا خانوم نقل قول:
جواد جان اگه دیر به دیر بیایی من یکی میخشکم نقل قول:
سلام بر خاله دختر عمه سوسانو نقل قول:
هستیم حسین جان |
سلام بر همگی :53: به همه دوستان تازه وارد هم خوش آمد میگم |
هر قلبى دردى دارد
فقط نحوه ابراز آن فرق دارد بعضى ها آن را در چشمانشان پنهان مى كنند و بعضى ها در لبخندشان ! http://static.cloob.com//public/user...99c465440a-300 |
[INDENT]
نقل قول:
|
سلام روز بر همگی خوب و خوش :53:
نقل قول:
خدا رو شکر که به خیر گذشته .:53: |
اکنون ساعت 05:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |