سلام بر دوستان گلم امید وارم حال همتون خوب باشخ
چند روزی به علت مشغله زیاد سعادت بودن در کنارتون نسیبم نشد دلم برای همتون تنگ شد بود(خصوصا جواد خیابانی) اسم نمیبرم چون میترسم کسی از قلم بیفته اونوقت دیگه جنایی بشه حالا هم که بعد هرگز من اومدم قهوه خونه هیچ کس اینجا نیست این چه وضعیه{قیژه} {پپوله}:53:دوستدار همه ی کاربران گل پی سی :53:{پپوله} sohrab |
سلام و روز قشنگ همگی بخیر و خوشی :53: |
سسلااااام به همه دوستای گلم و اعضای محترم فامیل |
سلام به همه ی دوستای گلم به خصوص آجی خودم یلدای عزیزم، چند وقتیه من دلم باهاتون بود اما دسترسی به اینترنت نداشتم،خوشحالم که دوباره اینجا قلم میزنم،من دارم فارغ التحصیل می شم و اصلا احساس خوبی ندارم ، از یه طرف کارای دانشگاه و از یه طرف دیگه آینده ی نامعلوم ،کلی سردرگمم ،دوست دارم ادامه بدم،ولی زندگیم اونقدر تغییر و تحول داره که از فردامم خبر ندارم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم،خوب هم یه کم سبک شدم و هم حاضریمو زدم فعلا بدرود.
|
سلام به همگی حالتون چطوره؟یه سلام مخصوصم به آجی مینا.امیدوارم حال همتون خوب خوب باشه.مینا جون تبریک میگم فارغ التحصیل شدی امیدوارم به زودی بری سر یه کار خوب با یه درامد خوب و یه کادوی خوبم واسه من بگیری تا از خجالتم در بیای(واست دعا کردم) :d;)
صبا گیان ایشالا که زود زود خوب بشی و اگه مشکلی داری حل بشه:) |
مرسی یلدا جون قربونت
آنا من اینطوریم شما چطوری این که هیشکی اینجا نیست؟{قاط}{قیژه} |
گاهی وقتها نوشتنت نمی آید... |
|
سلام بر همگی
مهبا خانوم شما که به من میگی همیشه غایب خب من هر وقت میام کسی نیست ولی تا 2روز نمیام شونصد تا پست عقب می افتم آخه من چه هیزم تری به شما فروختم این رسمش نیست از همتون ناراحتم;) به به چه نازی از خودم در وکرده بیدم در حد تیم مس سرچشمه بیدبید:p |
سلام به همگی :53:
مهبا جون خیلی ممنون :53: |
اکنون ساعت 08:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |