نقل قول:
سلام بر خاله مهبا :53: نقل قول:
سلام دایی محمد زنده که هستیم :d بقیه اش هم زور میزنیم تا بویم نقل قول:
سلام بر بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام آقا نقل قول:
:d چطوری خاله ترنم نقل قول:
سلام حاج سهراب نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام مینا خانوم نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام خاله مهبا نقل قول:
سلام دوباره حاج سهراب |
سلام به همه همه همه ی دوستان انشاالله که روزهای خوب و پر برکتی داشته باشین:53::53:
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) mohammad.90, GolBarg :41: |
نقل قول:
نه با خودم نبرده بودم نقل قول:
خوبم مرسی ولی خیلی بدجنسی:p با این که دو سه بار خونده بودم مجددا رفتم مطالبو خوندمش:d سلام به همه دوستان خوبین خوشین چه خبرا من نبودم دیروز دو صفحه خوندم غایبین سریع خودشونو معرفی کنن تا اسما دوباره نرفته پشت شیشه به خصوص جناب دانه کولانه:65: امیدوارم حال خواهر زاده رزیتا خوب شده باشه سلامتیشو بهمون خبر بده |
سلام به همتون امیدوارم که خوب خوب باشین
رزیتا جون ایشالا که خواهرزادت زود زود خوب بشه |
سلااام به همه چقدر دوست جدید اومدن اینجااا:53:
امیدوارم یه محیط صمیمی خوب با هم داشته باشیم:53::53: بچه ها اینترنت خوف ندارم واسه همین دعوام نکنیددد_:2: من دختر خوفیم دیگه..اخه دلتون میاد منو دعوا کنیددد_:2: اومدم یه عالمه براتون بنویسم:d با اینکه از حال و احوال خیلی ها بی خبرم{قاط} دلم میخواد بدونم صبا چطوره مهبا مهرگان اناهیتا ترنم غزل خاله رزیتا شکوفه مامان اقا مهدی بچه های شیراز افسانه جون اریانا مادر شوهر فرانک اقای انصاری سبز مینا سنبل دانه کولانه جون ساقی عزیز اق شروین و........ دیگه ذهنم به همین ها کشید منم خوبم....شکر یه کم خوب بودم ..یه کم حالم بد شدم..دوباره ..دوباره دارم خوب میشم :d_:2:_:2::d اول که روز معلم به معلمین گرامی و اساتید محترم مبارک ها باشه با تاخیر{پپوله} جز شکوفه جون هیچکس یادش نبود من یه وقتی با بچه های قد و نیم قد سر وکله میزدم:p همتون اخراجید از دمممممم:rolleyes: الان نمیدونم چی بنویسم_:2::d نمیدونم چرا اولش فک کردم یه عالمه میتونم بنویسم ولی الان نمیدونم چی باید بگم..هان ..جانم ...چی :21: مهبا جون دیدم نوشته بودی کسالت داشتی..چی شد گلم دلبرکم..خوبی الان ..چطوری جیگیل پیگیل؟:53:{پپوله} مهرگان تهرانی کجایی...اومدی بگو بیارمت پیش خودم..:53: خاله رزیتا چطوره..پویان شیطنت جدید چی داره...عکس جدیدشو بزارین دیگهههه...ااا:d حالا میریم سراغ اقا مهدی...به به ..خوبین اقا...ویواز چنده الان؟:d:p:p مهرگان من ترم یک فن ترجمه زبان اموخته ثبت نام کردم..الان 2 جلسه رفتم..واقعا فوق العاده هست...فقط اینکه بقول استادش بمباران مطلب هست و اینکه همش باید بخونی...و می فهمی چقد قواعد اشتباه بهت یاد دادن!{قاط} الان که مینویسم..تو خونه تهنام....یه عالمه درس دارم...امیدوارم همگی با نمره های خوب پاس کنیم:53::) بقول مادر شوهر فرانک شوهر خوب کنیم..از نوع نهنگیششش :21:{شیت شدن} این روزها این شعر منو خیلی آروم میکنه..البته اهنگشو دارم:53: دلتنگی های آدمی را باد ترانه ای می خواند رویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیرد هر دانه برفی به اشکی نریخته می ماند سکوت سرشار از ناگفته هاست از حرکات ناکرده اعتراف به عشقهای نهان وشگفتی های بر زبان نیامده و در این سکوت حقیقت ما نهفته است حقیقت تو ومن............................... برای تو وخویش چشمانی آرزو میکنم که چراغهاو نشانه ها را در ظلمتمان ببیند وگوشی که صداها وشناسه ها را در بیهوشی مان بشنود برای تو خویش روحی که این همه را در خود گیرد و بپذیرد وزبانی که در صداقت خود مارا از خاموشی خویش بیرون کشد وبگذارد از آن چیزی که در بندمان کشیده است سخن بگوئیم........... مارگوت بیگل ( ترجمه: احمدشاملو ) |
سلام:):53:ممنون مهبای گلم، طبق معمول خونه مامان و البته پیش خواهرزاده ی گلم بودم، اینکه میگم گل واقعا گله، گل مریم خاله:) |
سلاااااااااااام |
نقل قول:
صبا جان خدا کنه که همیشه خندون باشی و شاد . یه مدتی حوصله نداشتم اذیتت کنم ، مثل اینکه باید دوباره بریم سراغ جنگهای صلیبی . :d از کجا باید شروع کنم . .... سوسانو خوبه ؟ یا جودی ابوت ؟ :21: |
نقل قول:
سلام محمد شیرازی عزیز نقل قول:
:d:d خیالم راحت شد فک کردم با خودت برده بودی :21::21: ( کیف کردی اصلا نگران حال خاله ترنم نبودم:21:) نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
سلام خاله عمه رزی :) نقل قول:
سلاممم |
حسین جون می تونی از "به نام خدا" شروع کنی!:d
آنا ادمین یه چیزی مخام بگم بشد ولی نمیگم!:p پسردایی اون یه بار هم که گفتم صرفا به خاطر این بود که جمع بدونن ما فامیل ها چه آدم های بزرگ و دوست داشتنی ای هستیم!:d خاله رزی منم از کار پویان دفاع میکنم!:d دوستون که ندارمممم..... دلم هم که تنگ نشده ه ه ه ...... وایسا ببینم کار دیگه ای ندارم؟ . . . . . . چیزی به ذهنم نمیرسه! مهم اینه که من حضورمو به ثبت رسوندم و شماها الآن کلی خوشحال شدین!:d |
اکنون ساعت 09:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |