|
سلاااااااااااام به همه ی دوستان
خسته نباشین همگی اینجا بارون میاد هوا عالیههههههههههههههه ادم لذت میبره راستی شماها نمیرین نمایشگاه کتاب؟ ما با چن تا از بچه های یه سایت دیگه که یک ساله با هم هستیم یه میتینگ گذاشتیم اونجا دور هم جمع بشیم وهمو ببینیم شما ها هم یه میتینگ بذارین خوش میگذره میدونم:) |
سلااااااااااام دایی ممد خوش اخلاق با انرژی |
خاله رزیتا باور کن دلم واسه عزیزانی مثل خودت تنگ میشه
اینم از مزایایی تهرون اومدنه دیگه نداشتن نت یکیش هست..کلا خیلی مزایا داشت و داره و خواهد داشت واسم خاله یه چیز بگممم موقعی که پویان رو دعوا میکنی عکسش میگیری:d خانم همسایه هم که خوشش اومده از این پسر...بچه ها حوصله نصحیت ندارن...باید از یه راه دیگه نزدیک شد...الان تریپ مشاوره ی اومدم خاله واستت....قابل نداره هزینه ش میشه 50 هزار تومن! مرسی اقا محمد..چطوری .. اقا مهدی باور کن بیشتر از این میخواستم بنویسم اخه اون چیزهایی که تا حالا نوشتم جمع شده..میخوام یه باره واستون بنویسم:d صبا دایی ها خوبن..دایی ها شادن...منم قبول دارم...منم یه دایی دارم بچه ها این دکمه تنکس من نزدم...باید بزارم صفحه کامل لود بشه ..حسش نبود..بدونید پست ها رو میخونم اقا کوروش هم افتخار دادن این دکمه رو زدن...تشکر فراوان دارم خدمت ادمین سایت راستی چطوری کوروش این ترم درس سخت چی داری کی میشی اقای مهنس اخه من خانم مهنس مشاور هستم واسه دکترا هرچند نمیشه وارد رشته تجربی شد ولی میخوام از هر رشته یه چیزی رو چشیده باشممم :d ولی یه چیز بگم من همینو میخونم والسلام...دکتر مکترا هم نمیخوام بگیرم |
چقدر پر می کشد دلم ...!
به هوای تـــــو! انگار تمام پرنده های جهان در قلبم آشیانه کرده اند! http://static.cloob.com//public/user...c4a69c9f0a-300 |
روز بهاریتون شاد
سلام به همه ی دوستان :53:مهبای عزیز . خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم نقل قول:
مگه قرار نشد شما به جای دوستان حاضری بزنید ؟ پس چی شد ؟ نقل قول:
خوبه غایب داشتیم که یه روز دو صفحه خوندید . وای به روزی که همه حاضر باشند در صحنه :d نقل قول:
دوستان گل همه جمعن گلبرگمون کمه . خدا رو شکر که خوبید . نقل قول:
خدا بد نده .برای خواهر زاده تون اتفاقی افتاده ؟ ببخشید من بی اطلاع بودم احوال نگرفتم .ایشاالله که خواهر زادتون هر چی زودتر خوب بشه . خدا پویان رو هم براتون حفظ کنه الهی . بچه ها جدیدا حاضر جواب شدن . چند روز پیش هم معلم روژینا به من می گه دیروز از روژینا علوم پرسیدم . امروز هم صداش زدم ریاضی بپرسم . می گه خانم چه خبره مگه دیروز از من درس نپرسیدی ؟:rolleyes: من هم بهش گفتم دوست دارم هر روز ازت درس بپرسم . مشکلی داری ؟ سرش رو انداخته پایین آروم گفته نه .... نقل قول:
خیلی هم خوشحال شدیم حاضری زدی .:53: [/INDENT][/INDENT] |
سلام به همه خوبان:53::) |
سلااااااااااااااااااام به همه |
نقل قول:
سلام خاله رزیتا ، دو سال من میرفتم آبادان و میومدم هاژی خودش رو کشت عینک ریبن هم نصیبش نشد . البته شیراز اصلش راحتتر گیر میاد که بخره ، آخه ریبن آبادان هم لاف شـــــــــــــــــــــده :d |
حالـا که رفتـــه ای ، بهانه ی خوبی است...
«شــب، سکـــوت، کــویر» فقــط صدای این هــق هــق را کم کنــــــید.. |
اکنون ساعت 10:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |