بازم سلام |
سلام بر همگی براتون آرزوی موفقییت دارم
وقتی میام میبینم کسی نیست دیگه حوصله ی پست زدن هم ندارم |
سلام بر همه دوستان عزیزم |
:53:دوستان خوبم.گاهی وقتا تنهایی کلا فه ام میکنه تا جایی که تا بلایی سر خودم یا وسایل خونه نیارم اروم نمیشم بعضی وقتا میرم پیش مادر بزرگ وپدر بزرگم که توی یکی از روستاهای زیبا وبسیار خوش اب هوا کرمانشاه ولی بازم کلا فه ام بعضی از شبها اونقدر تو خیابون ها رانندگی میکنم از حرص دلم ماشینو به درخت جدول .... میکوبم ولی باز اروم نمیشم چند بار کار خودم به بیمارستان وکار ماشین به اوراقی.فکر نکنید دیوانه ام نه به خدا ...
چی کار کنم؟ ببخشید .چون کلوب درد دل بود درد دلم گرفت |
گمشده جون به نظر خودت کار خوبی کردی ماشین و خودت رو
داغون کردی به نظر من هر وقت که کلافه شدی اصلا سوار ماشین نشو از خونه بزن بیرون پیاده تا هرجا که تونستی برو با قدم زدن هم آروم میشی هم ضرر نداره بخاطر ریش سفید منم که شده یکبار امتحان کن ببین چی میبینی :d اگر هم بتونی تو لحظات ناراحتی راحت با یه دوست درد دل کنی خیلی آروم میشی :cool: |
کار خوبی که نه.. ولی پیاده بیرون رفتن رو امتحان کردم اونقدری رفتم که متاسفانه توی کوچه پس کوچه های تهران گم شدم ودرد سر ساز شد برام
متاسفانه تا حالا نتونستم با کسی ارتباط خوبی برقرار کنم اخلاقم یه خورده بده حتی دختر عمو ودختر های اقوامم از خودم دور کردم....شدم این یه جغد |
سلام سلام سلام به رفقا
امدم نبودید رفتم بیایید تا بیایم:24: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 |
گمشده عزیز فکر کنم این حرفمو همه تأیید کنن که تنهایی کلا اساس خیلی از تصمیم های اشتباه آدمه |
سلام بر دوستان خوب و عزیز |
راستی جدی جدی تا حالا دقت کردین که چقدر بده وقتی آدم متوجه نمیشه دیگران بالاخره ازش چی می خوان؟ |
اکنون ساعت 11:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |