![]() |
|
|
ئــهشــێ ڕووبـــارێ بــهرهو هــهوراز ســهرکــهوێ |
بی تویم
رۆحی من، شهقامی بێ تابلۆ. ئێوارهیت بۆ پێاسه دهروات. له حهسرهت ئهسرین دێته روانین و تهمهنا له سووچ نیگایهک دهکا. رازی عشق به زارهوه دڵ دووعا بۆ تاسهت دهکا!!؟ که بێ توو به شاری دڵما نه عهیب حهزهر .!! کهچهن فهرزهو فهرازه ڕێم بێ تویم، سووجده به ڕێ دهخا. تهمهن به بوونتهوه گۆزهر دهکا. گیانهکهم!! بینایم له خێڵی شار حهزهری حهزوور دهکا. |
هم يار گياني هاتيه هم عيده هم مانگه شوه
مِردم خدا! داخم اراي يي شيشه لو بد مصوه دنيا دميگه و آودمه بوتا بنيشيمن ويك خوم بومه نذري آودمه پوره جواني باتوه |
له دونیای من دا
خور له درزی نه توانینه وه سه یرم ده کا ئاسمان بی ره حمانه چلکنه بویه باران تابلوی گریانیکه و هیچی تر |
خور
هه ر خوره و ئه خوری له جاده هیلاکه و- لیگه رین... تکایه رامگرن دابه زم دایکم بو من بیزووی به هیچ کرد. کمال امینی |
خهیاڵ من ئێسک سوک تۆ کوانوی تهم گرتوو من پریشک تۆ گوێچکه من چرپه و زهردهخهنه تۆ چاو، ئاه چاو من بهڵام پهیکهر تۆ ههستم، موچرکم چهنین و راخوشین تۆ خهون منم فریشتهی خهو ئهتۆ فرمێسکم پهنگی ههنیسک ئهتۆ دهروازه منم ههنگاو ئهتۆ شار، شار منم داگیرکهری تۆ کاخهزی سپیتم ئهی مهرکهبی شێعرهکانم دڵ منم ئهی هێزی ترپهکانی دڵم شهو منم ئهی چرکهکانی تێپهڕینی زهمهنم دامهچڵهکه دهڵێم منم ئهی فهرمانڕهوای سهرزهمینی دڵم فهرهاد نێعمهتپور |
من
شاعیریک بووم که شیعری عاشقانه م هه لده به ست به لام له یه ک ساتدا شاعیریکت پی درووست کردم که به خه نجه ر شیعر ده لیت |
|
اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |