![]() |
این زمین چقدر میخواد بچرخه وتکرار بشه!....
از این همه تکرار خسته ام خدایا.... به زمینت بگو از اونجایی که گذشته دیگه نگذره!.... |
هست کسی کو چو من اشکار نیست هست کسی کو تلف یار نیست؟ هست سری کو چو سرم مست نیست؟ هست دلی کو چو دلم زار نیست؟ مختلف آمد همه کار جهان لیک همه جز که یکی کار نیست غرقهی دل دان و طلب کار دل آنک گله کرد که دلدار نیست گرد جهان جستم اغیار من گشت یقینم که کس اغیار نیست ... .. .. نقل بیار و می و پیشم نشین ای رخ تو شمع و میت آتشین .... |
شبی بی حوصله رفتی ،دعا کردم که برگردی خدا را تا سحر آن شب صدا کردم که برگردی کنار پیچک خاموش و سرد باغچه ماندم نمی دانی کجا رفتم ،چها کردم که برگردی |
یادته یه روز بهم گفتی: هر وقت خواستی گریه کنی برو زیر بارون که نکنه نامردی اشکاتو ببینه و بهت بخنده، گفتم: اگه بارون نبود چی ؟ گفتی : اگه چشمای قشنگ تو بباره آسمونم گریش میگیره، گفتم: یه خواهش دارم، وقتی آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار، گفتی: چشم، حالا امروز من دارم گریه میکنم اما آسمون نمیباره، تو هم اون دور دورا ایستادی و .... |
ارغوان شاخه همخون جدا مانده من آسمان تو چه رنگ است امروز ؟؟؟ آفتابی ست هوا ؟؟ یاگرفته ست هنوز ؟؟ من درین گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست آنچه می بینم دیوارست هرچه با من اینجاست رنگ رخ باخته است آفتابی هرگز گوشه چشمی هم بر فراموشی این دخمه نینداخته است اندرین گوشه خاموش فراموش شده ، یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد : ارغوانم آنجاست... |
در آفتاب کمرنگ زندگیم و پیاده رویی که نمی دانم به کدامین خیابان منتهی می شود |
یاربا ما بی وفایی میکند |
تو مهرباني ،تو خوبي:53: |
خیلی دلتنگم
سلام بچه ها از این دنیا خیلی دلم گرفته
وفای بی وفایان کرده پیرم میخام بار وفاداری بگیرم اگه یار وفاداری نگیرم سر قبر بی وفایان بمیرم دوستان شرمنده من کوچیکتر از این حرفهام که بخام شما رو نصیحت کنم ولی تورو خدا اگه عاشق شدین وابسته نشین_:2:_:2:_:2: |
اي به حق خاطره انگيزترين خاطره ام پس تو كي مي آيي قسمي نيست ميان من و تو به خدا... به تو و نام تو سوگند كه من از غم دوري تو بي صدا مي شكنم ... |
اکنون ساعت 06:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |