همه که اینطور نیستن شایدم واسه اینه که خیانت میبینن
چرا مرغ همسایه واسه مردا غازه؟ |
این طور نیست
چرا شما نسبت به مردا بدبین هستی؟ |
بدبین نیستم درصد بالایی از مردا اینطورین حتی جدیدا فیلمها و سریالها موضوعشون همینه
چرا فکر میکنی همه مردا مثل خودتن (پاک)؟ |
چون فکر می کنم مردا وقتی اینطوری میشن که خیانت می بینن،البته من قبول ندارم که جواب خیانت خیانته، ولی شما هم داری از روی تعصب حرف می زنی
چرا بعضی زنها خیانت می کنن؟ |
به سه دلیل
1- کمبود مهر و محبت(احتمالا خانواده بهشون توجه نمیکنن یا شوهر از لحاظ عاطفی ارضاش نمیکنه) 2-کمبود پول 3-کمبود عقل(ممکنه بیماری روانی داشته باشه و بی هیچ دلیلی اینکار رو انجام میده) ساختمانی که با اسکلت فلزی ساخته میشه مقاومتره در برابر زلزله یا ساختمان بتنی؟ |
بتنی ! چون اسکلت بتنی میشکنه ولی فلزی ، اسکلت ساختمان سریع خراب میشه و پایین میاد ... (اکثر ساختمانای بتنی مقاوم ترند) چرا خروس ها صبح زود بیدارن و قوقولی قوقو سر میدن ؟!:d |
چون شبا خانوم مرغه رو اعصاب خروس نمیره که شبا بی خوابی داشته باشه برا همین زود بیدار میشه تازه آوازم میخونه:24::24::24:
اکسیر اعظم چیه؟ |
اکسیر اعظم احتمالا همون راز عمر جاودانه است البته اسم یکی از کتابهای ناصر خسرو هم هست
میکائیل کیست؟ |
نام فرشتهٔ بلند مرتبتی است که در ادیان ابراهیمی و اسلام از آن سخن بمیان آمده. http://www.pic4ever.com/images/Just_Cuz_19.gif
ارتفاع زاگرس؟ |
زاگرس که کلی قله داره ولی بلند ترینش دنا با 4410 متر
بهترین آنتی ویروس مجانی |
|
زمین
همراه اول؟ |
همراه اول چی؟؟؟!!!منظورتونو نفهمیدم.
چرا مردا فکر می کنن فقط باید از طرف مقابلشون محبت ببینن و اصلا حاضر نیستن یه کوچولو محبت نثار اون بنده خدا کنن و فکر میکنن این وظیفه خانم هاس؟؟ |
چون مغرورن:d
چرا وقتی یک پسر دوست داره نشون نمی ده؟ |
چون اگه نشون بده شما خوانوما کلاس میذارین در حد تیم ملی...http://www.pic4ever.com/images/127fs2928878.gif
خلاقیت با هوش رابطه داره؟ |
فکر میکنم داره
از این زندگی چی میخوای (هدفت چیه ؟) |
رسیدن به اون چیزهایی که دارم براشون زندگی میکنم
چرا رسیدن به بعضی ارزو ها محال به نظر میرسه؟ |
برای اینکه اگه قرار بود ادم به هر ارزوییش برسه اسمش دیگه ارزو نبود و هیچ وقت برای هیچ چیز تلاش نمیکرد.
سرگرمیه مورد علاقت چیه؟ |
کتاب وحل جدول واشپزی
اینده راچطور میبینی؟ |
اینده انقدر ماشینی میشه که فکر کنم کسی برای دستشویی رفتن هم نیاز به بلند شدن از پشت کامپیوتر نداشته باشه(60 سال دیگه):d
بهترین رمانی که خوندین باذکر نویسنده بگویید؟ |
رمان های خواهران برونته بلندیهای بادگیر -جین ایر -اگنس گری
اهل مطالعه هستید چی بیشتر میخونید؟ |
خیلی وقتها نمیخواستم از کامپیوتر که با سرعت نوری داره میره جلو عقب بمونم اما جدیدا خسته شدم از مطالعه
چرا اینجا میای؟ |
برای گذاشتن ویادگیری اطلاعات و سرگرمی... کاربرهای باشعور و تحصیلکرده ای داره اینجا:53:
بیشترین زمانی که انلاین بودید در p30city چقدر بوده؟ |
|
4تا5ساعت
ازدواج کرده ای؟ |
نه مجردم
بهترین فیلم خارجی که تاحالا دیدی؟ |
سرزمین مرده
اولین ملاک برا انتخاب همسرت چیه وچرا؟ |
مومن باشه چون ایمان شامل خیلی از خوبیها میشه و باعث آرامش میشه
کاه فشان کجاست؟ |
نقل قول:
:21: نقل قول: