نقل قول:
سلامممممممممممم باغبون گلهای بهشتی نقل قول:
:21::21::21: عین واقعیت را گفتم :d نقل قول:
سلام حاج سهراب نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
|
خو یکی اسم منو بزنه پشت شیشه ;) |
سلام بر دوستان . :53:
نقل قول:
ممنون از راهنماییت . باید تابستونی هر جور شده یه دوره ی فشرده برم شاید کمی یاد بگیرم .:d و ممنون از احوال پرسیتون .. نقل قول:
روز زن هم بر شما مبارک باشه .:53: در ضمن این هم اضافه کن به اطلاعاتت اضافه کن . یه بیمارستان خیلی خووووب تو اصفهانه به اسم ( مهرگان ) که بچه هام توی اون بیمارستان دنیا اومدن ........ :) |
نقل قول:
نقل قول:
ممنون افسانه خانوم گل :) |
کوکب که خیلی خوبه مهرگان گیان |
طنز تی وی و یک خاطره ی جالب
نقل قول:
واقعا مهرگان اسم برازنده اییه .. ولی خب به ذهنم نرسید .. اگه اسمتون کوکب می شد .. خیلی جالب بود ...... یه خاطره بگم ؟؟؟؟؟؟؟ امسال عیدیه . تو تی وی برنامه ی طنز. کوکب خانوم رو گذاشته بود . خدا میدونه چقد غش و ضعف کردیم و چقد خاطره برامون زنده شد بماند . بعدش یه شب داداشم( خانمش بارداره نتونست دعوت کنه خونه شون )..... ما رو دعوت کرد به یه هتل رستوران که آشناش بود و چقدر باید اداب رو رعایت میکردیم .. زن داداش های من هم ماشاالله یه پا شوخ . موقع خوردن غذا طفلک داداشم هی سر پا بود و از ما پذیرایی میکرد .. که یه دفه زنش برگشت بهش گفت کوکب خانم بفرما بشین ..... :78: ما رو میگی مرده بودیم از خنده .. :24::24::24: بیچاره داداشم هر چی می گفت زشته آبروم رو بردین کی گوش بده ..:rolleyes: تمام سوراخ سنبه های رستورانه دوربین کار گذاشته بودن .. وقتی اومدیم بیرون چنان آرامشی در رستوران حکمفرما شد که نگو . |
نقل قول:
نقل قول:
روژینا اسم بسیار زیباییه، تبریک میگم بابت سلیقه تون :) |
سلااااااام
|
سلام بر همگی :53: |
سلام به گل و گلاب های پیسی (جای جواد جان خالی !:d) من نبودم شما چرا نبودین ؟ چرا انگیزتون کم شده ما دانشجو هستیم ما بدبختیم ! شماها دیگه چرا ؟ شماها که باید پای ثابت باشین ! ما که ایام امتحانات هستین و زدیم خودمونو به فاز بیخیالی گور بابای درس !! اصلاً میخوام یه ترم خراب کنم ! چی چی میخواد بشه ؟ هیچی نمیشه ! (باور نکنین تو دلم غوغاست ) هیچی هم نخوندم صفر ؛ صفر ولی دیگه اونطوری برام مهم نیست دانشگاه ، زیاد بهش اهمیت میدادم بیخودی ! درست میشه همه چیز (یکم خودمو دلداری بدم ! ) ----------------------------------------------------------------------------------- بیخیالش حرفهای خوب خوب بزنیم شماها همتون چطورید حالتون خوب هست (چه سوال کلیشه ای ! انگیزه برا حرف زدن ندارم الکی دارم زور میزنم ! ) چی بگم خوب الان ! بچه ها دعا کنید یک اتفاق خیلی خوبی میخواد فردا بیفته البته اگه خدا بخواد ، دعا کنید همه چی به خوبی سپری بشه من هم چاکر همتون هستم امشب رو استرس خودمو ندارم ! دایی میخوایم بشیم دیگه ، البته اگه خدا قسمت کنه :77: |
اکنون ساعت 07:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |