دعامیکنم که هیچگاه چشمهای زیبای تورا
درانحصارقطره های اشک نبینم دعامی کنم که لبانت رافقط درغنچه های لبخندببینم دعامیکنم دستانت که وسعت آسمان وپاکی دریاوبوی بهار راداردهمیشه ازحرارت عشق گرم باشد من برایت دعامیکنم که گل های وجودنازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه خانه ات دعامیکنم که بالهایشان هرگز محتاج مرهم نباشند من برای خورشیدآسمان زندگیت دعامیکنم که هیچگاه غروب نکند ====================== سلام دوستان افرین که همه حاضرین:p دایی محمد به سلامتی ان شااالله خیلی خوشم اومد از این دعا حیفم اومد شما نخونین:) |
سلام ...... به دوستان :53: |
سلام خدمت همه خوبان:53: |
|
|
دیــــــــــــــروز و فـــــــــردا هـــــر دو نامـــــردند ...!
دیـــــــــروز با خاطـــــــراتش و فــــــــــــردا با وعــــده هایش ... مــــــــرا فریبـــــــــ دادند تا نفهــــمم امـــــــــروزم چگونه گذشتـــــــ!!! http://aer.net78.net/photos/90bebdc692f6.jpg |
از حسین خبر نداریییییییییییییییییییییییییی ین؟فکرکنم داماد شده خداشانس بده حسین جان یه دستی هم رو سر مابکش لطفا
|
سلام به همه دوستان انشالله خوب سرحال و شاد باشین
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
کاش می دانستم بادها کجا به ارامش می رسند |
سلام
خوبین چه خبرا کم پیدایین بیاین بگین وژدانن من اسم کیو نباید بزنم پشت شیشه:p احتمالا من دیگه اسمم باید از این به بعد میره پشت شیشه:d چون دیگه باید یواش یواش کارایه این ترمم باید جمع شن:) |
اکنون ساعت 05:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |