نقل قول:
|
سلام به همه دوستان گل:53: |
مهدی گیان
برای اینکه اینجا به اسم شابادی هستم البته من زاده اسلام اباد غربم کرد زنگنه |
باز هم سلام بر همگی:53: |
|
اولا سلااااااااااااام به همه:cool: |
سلام به همه دوستای عسیسم |
سلام به همه دوستان خوبم
خوبین اول یه جمله مینویسم تا بدونین چرا میگم غیبت نکنین:) حجم خالــی " تـــو " را ؛ حجم پـُـر " هیچ کس " .. پـُـر نمی کنـــد! حالا هی بگـــو .. " دوستــان به جــای مـــا ! " ==================== خب صبا گیان نذرت قبول :53: شکوفه جون و افسانه جون انشاالله خیلی زود خوب شین{پپوله} رزیتا جون چطوره توجه مینمویی با فقط اعلام اسامی غایبن:d(چون هنوز نزده بودم پشت شیشه)چند نفر سریع حاضر شدن;) من که خیلی دلم برای رادیو غزل تنگ شده امیدوارم بیاد یه خبری از خودش بگه مهرگان و دانه کولانه هنوز غایبن هاااا:65: مهبا رو خبر دارم نمیتونه بیاد غیبتش موجه;) امشب اسم دو غایب جدیدم میگم یکی mary.f شراره سریع بیان اعلام حضور کنن تا اسم نرفته پشت شیشه:o ======== و امشب کاربر همیشه غایبو معرفی میکنم . . . . . . صبــــــــــا گیان:d حالا چون اقایونم گناه دارن وبرای اینکه دلشون نشکنه روز مردو بهشون پیشاپیش تبریک میگیم همین:53::) |
رزیتا گیان
9/99 درصد داری با یکی دیگه اشتباهی میگیری من کجا محصلی کجا من سال 85 دیپلممو گرفتم |
سلام |
اکنون ساعت 09:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |