سلام به همگی
تا حالا همیشه حرفا تونو خوندم ولی تازه به جمع دوست داشتنی تون اضافه شدم برای شروع امضامو بهتون هدیه میدم : مترسک گفت :ای گندم تو گواه باش که مرا برای ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده ای بودم که از ترس من از گرسنگی مرد....!!:53: |
پریشان جان خیلی خیلی خوش اومدی:53: |
سلام
خوشحالم که بهتری رزیتا جونم:) اخوش امدی پریشان جان امیدوارم لحظات خوبی اینجاداشته باشی انا امدم بگم من دیگه غایب;) دیگه باید برم سر درس ومشقم:) مواظب خودتون باشین:53: پاتوقم کثیف نکنین:21: |
|
نقل قول:
نقل قول:
|
بی زحمت هر کی داره حاضر غایب میکنه، حاضری ما رو بزنه ما بریم;)
|
انا منم حاضرم:cool: امروز رفتم ازمایشگاه از رو پله ها افتادم به علی اجدام به ترتیب حروف الفبا امدن جلوی چشم_:2: پریشان خانم خوش امدی:)
|
نقل قول:
سلام اقا محمد عزیز نقل قول:
:d:d:dسلام عمه خاله کارگاه رزی :cool: نقل قول:
اینم ورژن جدیده تره :d خوبه به جای سبیل گذاشتن دلیت بشه :21: نقل قول:
سلام افسانه خانوم نقل قول:
سلام دختر عمه مهندس عزیز نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام بر بانوی لبتاپ دار نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام پریشان خانوم نقل قول:
آخ جووووووووووون نقل قول:
دخترعمه راست میگی؟ نقل قول:
به به چه عجب از این ورا :d گمشده خانوم هم بعد از مدت نسبتا تا کمی طولانی دوباره حاضر شدند :d |
نقل قول:
نقل قول:
سلام عمه جان ممنون :53: هروقت دختر عمه ت قیژاند رو گوشتو بگیر چون راستم نمیگه حرفاشه باور نکن:d:d:d:d |
|
اکنون ساعت 07:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |