|
نقل قول:
سلاممممممممم عمه جان نقل قول:
سلام دختر عمه مهندس عزیز :cool: نقل قول:
سلام دکی عزیز نقل قول:
شکوفه تو چه کاره ای؟ :24: نقل قول:
|
:dسلام
به به ببین پاتوقو سپردم دست کیا:d:d مامان صبا پریشان جون خوشحالم به جمع ما اومدی:) انا نمیدانم شاید اقا یکی منو بن کنه تا دیگه اینجا نیام:o مواظب خودتون باشین (فک کنم این ترفند مواظب خودتون باشین بهتر از اینه که بگم پاتوق کثیف نکنین):d:d اقا مهدی موبایل فروش اینکه چیزی از پاتوق باقی نمونه که مطمئنم :d ترنم گیان اگه این نوشته ها رو میخونی هرچه سریعتر بدو بدو بیا :d فقط به خاطر این یه جمله اومدم ;):cool: |
نقل قول:
سلام بانوی لب تاپ دار |
سلام به همه دوستان ------------------------------------------------------------ سلام بر مهدی جان عزیز فدات شم تو بگو جان ! چاکرتم هستم :cool: خاک پات طوطیای راه ما (جمله رو داشتی :d) ----------------------------------------------------------------------- بعد این که مرسی شکوفه خانوم که به یاد ما بودید و این که بله دایی شدن خیلی هم کلاس داره! :d در هیچ کجای دنیا هیچ خاله و عمه ای به گرد دایی ها نمیرسه ! شما که نمیدونید دایی شدن چه حسی داره که ! باید خودتون دایی بشید . ! شکوفه خانوم سلام ما را به آقای پارسای عزیز برسان و این که من همیشه به یاد بچه های خوب و بینهایت باحال پیسی هستم منتها اگر بیام اینجا غرغر میکنم آی مشروط میشم آی میفتم درسامو ،وای امتحان دارم بعد منو میندازید بیرون :d به خاطر همین گفتیم آفتابی نشیم چوب نخوریم ! اگر داستان امتحان و اینا نباشه که میایم اینجا جنگ جهانی سوم راه میندازیم ! ------------------------------------------------------------------------ به یادتون تو دلم کلی چراغ روشنه ، آسمون دلمون با صفای بچه های پیسی روشن هست و هیچوقت خاموش نمیشه ! حالا هم تو زندگیم سید مهدی رو دارم و همه شماها رو ، این لطف خدا هست به من همتونو دوس دارم ولی مهدی جان یه چیز دیگه است :d ----------------------------------------------------------------------------- یادی از کوروش کبیر کنیم کوروش عزیز کتاب استیو جابز رو خوندم و از کلمه به کلمش لذت بردم شاید یک تی شرت بگیرم و روش چاپ کنم آن 532 صفحه ی دوست داشتنی ! چه شبهایی تنهایی رو موبایلم خوندمش و ازش کلی لذت بردم و خنده دار ترین لحظه ای که داشتم اون کتاب رو میخوندم این بود که با موبایل همون شرکتی داشتم کتاب استیو رو میخوندم که اولین کپی رو از آیفون زد و با اندروید بیرون داد که باعث عصبانیت شدید استیو جابز شد (بله درسته htc ) از لحظه به لحظه خوندن اون کتاب لذت بردم بیشترین و زیباترین لحظه کتاب جوانی های استیو ها (وازنیاک و جابز ) بود گیک بازی ها و همچنین به ماهیت آدم پول دوست طماعی به نام بیل گیتس پی بردم یک متقلب کپی زن بی احساس ، هنوز هم بیشتر از این نیست شاید باهوش باشه اما هنر استیو باعث شد این کامپیوتر ها امروز به این شکل تو خونه های ما باشه ! اگر دوباره متولد میشدم قطعاً از ویندوز کوچ میکردم و مک استفاده میکردم یادت گرامی استیو جابز ! و کتابی که در مورد پردازنده ها هم دادی فوق العاده بود اون رو هم خوندم . و باور کن هیچی بیشتر از این که روی موبایل پی دی اف بخونی حال نمیده چه با نوکیا قبلیم چه با این جدید ، دوست دارم باز هم کتاب های اینطوری بخونم کتاب باعث میشه زیاد به دور و برم توجه نکنم و بیشتر تمرکز کنم من عاشق تمرکزم ! عاشق تمرکز ! -------------------------------------------------------------------------------------- این چند روزی که نبودم شاید هم نباشم فقط یک چیز دلمو گرم میکنه که شماها هستین همیشه بودین و هستین هم اینجا و هم تو تنهاییام به افتخار همتون که چهچراغ پیسی هستین ! :41: |
:d:d
سلام به سه دلیل اومدم:p یکی خواستم ببینم اقا مهدی بن کردی یانه:d:d بعدشم خبر بدم دایی محمد اومده:d:d سومیشم خواستم بگم بازم اومدم:d:d میگم اگه میتونی از یه راهکاری استفاده کن تا دانه کولانه رو بیاری:d:d مواظب خودتون باشین:p |
نقل قول:
سلام دایی محمد عزیز نقل قول:
سلام ای بانوی لب تاپ دار |
|
کاربران حاضر در انجمن: 571 (تعداد 6 عضو و 565 مهمان)
ترنم, lavin, رزیتا, دانه کولانه, مهدی, :d سلام صدتا سلام فقط اومدم خبر اعلام حضور اقا کوروش در سایتو بدم:p احتمال حضورش در اینجا پنجاه پنجاه است:d |
نقل قول:
:d |
اکنون ساعت 07:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |