![]() |
من که کسی رو ندیدم
البته اگرم ببینم نمی شناسم;) |
سلام و درود خدمت شما دوستان
احوالات خوبه؟ بقیه کجا تشریف دارن؟مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما و اون دوستانی که فقط یه بار آمدن سلام گفتن و رفتن.... دوستان عزیزم فردین روناک(دستت خوش به خاطر عکسی که انتخاب کردی)عسل بانو امیدوارم همیشه زندگیتان پر فروغ باشه که چراغ اینجا رو روشن میذارین راستی آقا مهدی میگفتی اسباب کشی میامدیم کمک کاور که نذاشتی برات سر ببریم یه گلدان که میتانستیم برات جابه جا کنیم |
نقل قول:
رووووووووووله وظیفس بالاخره این بچه ها یه جوری باید دور هم جمع شن_باوش |
نقل قول:
ممنون اناهیتا جون لطف داری :53: ما هم دلمون براتون تنگ شده _:2: الاهی ماپیرها فدای شما جوونها بشیم خیلی دوستتون دارم:53::53::53: |
سلام به همه ی بچه های خونگرم کرمانشاهی!
این قرار مداراتون مخصوص بچه های قدیمیه یا تازه کارا رو هم راه می دین آخه من الان دارم لباس می پوشم بیام!!!!!!!!!!!! تا 1 دقیقه دیگه ی اونجام!!!!!!!!!!!!!!! یکی یه بستنی هم تو این سرما از چهار فصل مهمون من! |
نقل قول:
منم همه رو مهمان میکنم به خوردن باقالی سر چهار راه سی متری وایسادم ها_چپله_چپله_چپله همگی بیاین |
سلام به همه
حالا که اینجوریه منم هستم! کاش بریم طرفهای جوانشیر اونجا فالوده هاش محشره! الانم داره ! |
نقل قول:
حالم بد میشههههههههههه یه چیز دیگه برام بخر |
ای بی سلیقه!!!
ما که مهمون فرانکیم باید راضیمون کنه دیگه! ولی من همون فالوده(یعنی کاش اتمسفر از نشاسته و آب لیمو و شربت آلبالو تشکیل شده بود!!!!!!!) |
نقل قول:
آناهیتا جون (مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما )این بچه های عزیز عضو سایتن ولی بچه کرمانشاه که نیستن اینجام تاپیک بچه های کرمانشاست |
اکنون ساعت 02:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |