پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

fardin_fani 01-07-2010 01:00 AM

من که کسی رو ندیدم
البته اگرم ببینم نمی شناسم;)

آناهیتا الهه آبها 01-07-2010 09:00 AM

سلام و درود خدمت شما دوستان
احوالات خوبه؟
بقیه کجا تشریف دارن؟مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما و اون دوستانی که فقط یه بار آمدن سلام گفتن و رفتن....
دوستان عزیزم فردین روناک(دستت خوش به خاطر عکسی که انتخاب کردی)عسل بانو امیدوارم همیشه زندگیتان پر فروغ باشه که چراغ اینجا رو روشن میذارین
راستی آقا مهدی میگفتی اسباب کشی میامدیم کمک کاور که نذاشتی برات سر ببریم یه گلدان که میتانستیم برات جابه جا کنیم

عسل بانو 01-07-2010 10:40 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها (پست 106382)
احوالات خوبه؟
بقیه کجا تشریف دارن؟مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما و اون دوستانی که فقط یه بار آمدن سلام گفتن و رفتن....
دوستان عزیزم فردین روناک(دستت خوش به خاطر عکسی که انتخاب کردی)عسل بانو امیدوارم همیشه زندگیتان پر فروغ باشه که چراغ اینجا رو روشن میذارین
راستی آقا مهدی میگفتی اسباب کشی میامدیم کمک کاور که نذاشتی برات سر ببریم یه گلدان که میتانستیم برات جابه جا کنیم

سلام آناهیتای گل ممنون از لطفت عزیزم
رووووووووووله وظیفس بالاخره این بچه ها یه جوری باید دور هم جمع شن_باوش

fardin_fani 01-07-2010 01:39 PM

نقل قول:

احوالات خوبه؟

ممنون اناهیتا جون لطف داری :53:
ما هم دلمون براتون تنگ شده _:2:
الاهی ماپیرها فدای شما جوونها بشیم
خیلی دوستتون دارم:53::53::53:

فرانک 01-07-2010 09:36 PM

سلام به همه ی بچه های خونگرم کرمانشاهی!
این قرار مداراتون مخصوص بچه های قدیمیه یا تازه کارا رو هم راه می دین آخه من الان دارم لباس می پوشم بیام!!!!!!!!!!!!
تا 1 دقیقه دیگه ی اونجام!!!!!!!!!!!!!!!
یکی یه بستنی هم تو این سرما از چهار فصل مهمون من!

عسل بانو 01-07-2010 10:27 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرانک M (پست 106676)
سلام به همه ی بچه های خونگرم کرمانشاهی!
این قرار مداراتون مخصوص بچه های قدیمیه یا تازه کارا رو هم راه می دین آخه من الان دارم لباس می پوشم بیام!!!!!!!!!!!!
تا 1 دقیقه دیگه ی اونجام!!!!!!!!!!!!!!!
یکی یه بستنی هم تو این سرما از چهار فصل مهمون من!

فرانک جان توم بیا گلم
منم همه رو مهمان میکنم به خوردن باقالی سر چهار راه سی متری وایسادم ها_چپله_چپله_چپله
همگی بیاین

روناک 01-07-2010 10:28 PM

سلام به همه
حالا که اینجوریه منم هستم!
کاش بریم طرفهای جوانشیر اونجا فالوده هاش محشره! الانم داره !

عسل بانو 01-07-2010 10:35 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط روناکr (پست 106715)
سلام به همه
حالا که اینجوریه منم هستم!
کاش بریم طرفهای جوانشیر اونجا فالوده هاش محشره! الانم داره !

منکه فالوده دوس ندارم روناک!!!!!!
حالم بد میشههههههههههه یه چیز دیگه برام بخر

روناک 01-07-2010 10:48 PM

ای بی سلیقه!!!
ما که مهمون فرانکیم باید راضیمون کنه دیگه!
ولی من همون فالوده(یعنی کاش اتمسفر از نشاسته و آب لیمو و شربت آلبالو تشکیل شده بود!!!!!!!)

Afshin_m05 01-07-2010 11:06 PM

نقل قول:

احوالات خوبه؟

با سلام
آناهیتا جون (مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما )این بچه های عزیز عضو سایتن ولی بچه کرمانشاه که نیستن

اینجام تاپیک بچه های کرمانشاست

اکنون ساعت 02:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.